1. Sınıf İlk Okuma Yazma O Sesine Kadar Her Sesten Bir İsimle İlgili Karakter

Açıklama:
1. Sınıf İlk Okuma Yazma O Sesine Kadar Her Sesten Bir İsimle İlgili Karakter o sesine kadar her sesten bir isimle ilgili karakter oluşturmaya çalıştım, çocuğa boyatılabilir, deftere yapıştırılabilir, çocuğun her gün görebileceği yere, sınıfa, dolabının üzerine asılabilir, hikaye oluşturularak, aklında kalması sağlanır, umarım beğenirsiniz, Bir teşekkürü hak etmişizdir inşallah :) bu arada eleştiriye açık :)
Bölüm:
2. Grup Harfler (omutüy)
Gönderen:
haydiin
Tarih:
07 Kasım 2018
Boyut:
1.503 Mb
İndirme:
538
Teşekkür:
10

Teşekkür Et

Rapor Et
  • aydan_parlak 12 Ekim 2020
    Emeğinize ,yüreğinize sağlık olsun değerli öğretmenim. Teşekkürler...
  • haydiin 09 Kasım 2018
    Çalışmaya üzerindekileri hikaye oluşturmada kolaylık olsun diye bıraktım fakat o bölüm silinebilir veya öğrenciye altı çizili kelimeyi okuması şeklinde yönlendirme yapılabilir. İlerleyen zamanda yeni öğrendiği sesleri oradan bulması istenebilir. Postacı amcanın ismi neydi veya pasta yapan kız kimdi, bisiklette ellerini bırakıp düşen çocuğun adı neydi hani kan olmuştu dizleri diye hatırlatmasına ve akılda kalmasına yardımcı olması adına çocuğumun odasına asmak ve onunla hikaye oluşturmak için hazırladım, sizlerinde işine yarar diye düşünerek paylaştım, eleştiriniz için teşekkürler.
  • trquaz23 08 Kasım 2018
    teşekkürler ancak "O" sesine kadar demişsiniz meslekleri yazıyor üstte kocaman bir şekilde, o dikkatini çekiyor bu ne deyip okuyamıyor sonrasında aşağıyı da okumaktan vazgeçiyor öğretmeni çağırıyor bir çoğu.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK