1. Sınıf İlkokuma Müzikli, Oyunlu E Sesi Sunumu

Açıklama:
Powerpoint 2013 ile yapılmış bu slayta eleştirilerinizle yön vermenizi rica eder, saygılar sunarım..
1. Sınıf İlkokuma Müzikli, Oyunlu E Sesi Sunumu dosyası, 1. Grup Harfler (elat) bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf İlkokuma Müzikli, Oyunlu E Sesi Sunumu Eğitimhane, 1. Sınıf İlkokuma Müzikli, Oyunlu E Sesi Sunumu indir.
Bölüm:
1. Grup Harfler (elat)
Gönderen:
dalga17
Tarih:
10 Ağustos 2015
Boyut:
4.61 Mb
İndirme:
5.939
Teşekkür:
20

Teşekkür Et

Rapor Et
Benzer dosyalar:
  • 1234 05 Ekim 2015
    Teşekkürler
  • dalga17 12 Ağustos 2015
    Bu arada sesin değerlendirme aşaması olarak yapılmasını istediğiniz fikirleriniz varsa belirtirseniz sevinirim, gücümüz el verdiğince 29 harfi geliştirerek paylaşacağım..
  • dalga17 12 Ağustos 2015
    gönülsevda öncelikle yorum için teşekkürler, ben yönergeleri daha çok öğretmene yol göstermesi açısından ekledim, sanırım siz öğrencilere hitap eden bir yönerge sesi istiyorsunuz ki bu tarafta öyle sesi güzel bir arkadaş yok :) Ancak hissettirme bölümündeki hikayeleştirmeyi biraz daha animasyonlu sesli çıkarmaya çalışacağım. Bu arada bu sunuda el yazısı fontunu sunuya gömmeyi unutmuşum, bilgisayarında el yazsıı fontu yüklü olmayanlar bu sunudaki e sesinin yazılışını normal fontla görüyor olmalı. Birkaç gün içinde sunuyu güncelleyeceğim, indirenler tekrar indirmesi gerekecek..
  • gönülsevda 12 Ağustos 2015
    Ben Beğendim Sadece Hissettirme Bölümünde Sabit Olan Bebek Görseli Sıkıcı Olmuş.şarkıyı Seslendirenin Sesi Etkileyici Ama Şarkı Başka Olsaymış. Yönergeleri Sesli Olarak Duysaydık.doğru Yanıtlayanları Da Aferin ,sen Harikasın Gibi Söylemlerle Motive Etseydi Bencee.teşekkürler.hepimize Kolay Gelsin

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK