1. Sınıf Matematik Beşer Ritmik Sayma Etkinlik (10 Sayfa)

Açıklama:
Aşağıdaki tablodaki sayıları beşer sayalım. Yuvarlakların içlerini boyayalım.
Aşağıdaki tablodaki sayıları beşer beşer sayalım ve yuvarlak içine alalım Yuvarlak içine aldığımız karelerin içlerini boyayalım.
Aşağıdaki trendeki sayıları beşer beşer sayalım ve yuvarlak içine alalım Yuvarlak içine aldığımız karelerin içlerini boyayalım.
Başlangıç noktasından başlayarak 5’er ritmik sayarak noktaları birleştirin ve boyayın. Bakalım karşınıza hangi hayvan çıkacak.
Başlangıç noktasından başlayarak 5’er ritmik sayarak noktaları birleştirin ve boyayın. Bakalım hangi hayvan karşımıza çıkacak.
Başlangıç noktasından başlayarak 5’er ritmik sayarak noktaları birleştirin ve boyayın. Bakalım hangi hayvan karşımıza çıkacak.
Başlangıç noktasından başlayarak ellerin üzerindeki boşluklara 5’er ritmik dolduralım ve elleri boyayalım.
Aşağıdaki ellerin parmaklarını sayın. İlk elin altına kaç tane parmak varsa yazın. İkinci elin parmaklarını sayın. Birinci ve ikinci eldeki parmakların sayısını ikinci elin altına yazın. Aynı işlemi eller bitene kadar yapın.
Aşağıdaki verilen tırtıldaki boşluklara 5 den başlayarak beşer ritmik sayalım ve yazalım. Tırtılı istediğimiz gibi boyayalım.
Aşağıdaki şekilde verilen sayılardan başlayarak beşer beşer sayarak Aşağıya kadar dikdörtgenleri dolduralım ve istediğimiz gibi boyayalım.
1. Sınıf Matematik Beşer Ritmik Sayma Etkinlik (10 Sayfa) dosyası, 1. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf Matematik Beşer Ritmik Sayma Etkinlik (10 Sayfa) Eğitimhane, 1. Sınıf Matematik Beşer Ritmik Sayma Etkinlik (10 Sayfa) indir.
Bölüm:
1. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
volkankaz
Tarih:
23 Aralık 2016
Boyut:
1.128 Mb
İndirme:
15.564
Teşekkür:
118

Teşekkür Et

Rapor Et
  • DEMİRCİ61 07 Nisan 2017
    ellerinize sağlık

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK