2, 3. Sınıf Matematik Onluk Bozmadan Ve Onluk Bozarak Çıkarma Programı

Açıklama:
1-Sınıf içi etkinliklerde kullanılmak üzere “Onluk bozarak ve onluk bozmadançıkarma programı “ excelde yapmış olduğum bir uygulamadır.
2.Bu programı yapış amacım sınırsız sayıda çıkarma işlemi hazırlama şansımız var. Özellikle lkokul 2. Ve 3. sınıflarda çıkarma işlemini oyunlaştırmak ve çocuklardaki merak ve motivasyonu en üst düzeye çıkarıp daha çabuk kavramalarını sağlamak.
3. Programın basit bir kullanımı var. Excel dosyamızı açtığımızda hemen klavyemizden “F9”tuşuna basıp çıkarma işlemimizin rakamlarını oluşturuyoruz. Programı biraz kullanınca çıkarma oluşturmak için “ F9” tuşuna basmanız yeterli.
4-Çıkarma işlemini oluşturduktan sonra tabiki işlemimizin cevabı gözükmüyor. Çocuklarımıza belli bir süre verdikten sonra “CEVABI GÖSTER” Butonuna tıklıyoruz.(Çocukların bayıldığı bölüm). Çocuklara cevaplarını kontrol ettiriyoruz.
5-Çocuklarımız cevaplarını kontrol ettikten sonra “SORU HAZIRLA” Butonuna tıkladıktan sonra “ F9” tuşumuza basıp yeni sorumuzu hazırlıyoruz.
2, 3. Sınıf Matematik Onluk Bozmadan Ve Onluk Bozarak Çıkarma Programı dosyası, 2. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 2, 3. Sınıf Matematik Onluk Bozmadan Ve Onluk Bozarak Çıkarma Programı Eğitimhane, 2, 3. Sınıf Matematik Onluk Bozmadan Ve Onluk Bozarak Çıkarma Programı indir.
Bölüm:
2. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
yaar23
Tarih:
21 Aralık 2014
Boyut:
0.014 Mb
İndirme:
4.870
Teşekkür:
35

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK