4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı

Açıklama:
Siteden Alıntı Yapıp Yeni Yıla Uyarladım.
4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı dosyası, 4. Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları bölümünde bulunmaktadır. 4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı Eğitimhane, 4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı indir.
Bölüm:
4. Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları
Gönderen:
ysftml
Tarih:
01 Eylül 2016
Boyut:
0.824 Mb
İndirme:
6.641
Teşekkür:
37

Teşekkür Et

Rapor Et
  • ysftml 04 Eylül 2016
    Arkadaşlar haziran ayında yapılan yönetmelik değişikliği nedeni ile fen ve sosyal derslerinde ders içi katılımı 2 yerine 3 olarak değiştirmeniz gerekmektedir.Ayrıca kara 2 aşağıdaki gibi olmalıdır.
    KARAR-2) Tüm derslerden yapılacak olan “ders ve etkinliklere katılım” için değerlendirme ölçeklerinin hazırlanmasına;
    Türkçe ve Matematik derslerinden 3 yazılı sınav ile 3 adet ders ve etkinliklere katılım notu verilerek; Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler derslerinden 2 yazılı sınav ile 3 adet ders ve etkinliklere katılım notu İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Trafik Güvenliği ile İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Demokrasi derslerinden 2 yazılı sınav ile 2 adet ders ve etkinliklere katılım notu verilerek; Görsel Sanatlar, Müzik, Oyun ve Fiziki Etkinlikler derslerinden ise, her iki dönemde de 2 uygulama sınPavı ile 2 ders ve etkinliklere katılım notu verilerek ölçme-değerlendirme çalışmaları yapılmasına karar verildi. ( GÜNDEM MADDESİ 7 )


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK