4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı

Açıklama:
ysftml öğretmenimin hazırladığı tutanak düzenlenmiş İngilizce Din Kültürü dersleri çıkarılmış Sosyal kulüp ile ilgili maddeler silinmiş 16 Haziran tarihli Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik ekte verilmiştir.
4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı dosyası, 4. Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları bölümünde bulunmaktadır. 4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı Eğitimhane, 4. Sınıf Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı indir.
Bölüm:
4. Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları
Gönderen:
ücü
Tarih:
03 Eylül 2016
Boyut:
0.824 Mb
İndirme:
3.807
Teşekkür:
58

Teşekkür Et

Rapor Et
  • ücü 04 Eylül 2016
    Arkadaşlar zümre tutanağında bir hata olmuş Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri derslerinin derse katılım notları 2 değil 3 olacak.Gerek tabloda gerekse karar maddelerinde düzeltme yapınız.

    KARAR-2) Tüm derslerden yapılacak olan “ders ve etkinliklere katılım” için değerlendirme ölçeklerinin hazırlanmasına;
    Türkçe ve Matematik derslerinden her iki dönemde de 3 yazılı sınav ile 3 adet ders etkinliklerine katılım notu verilerek; Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, 2 yazılı sınav ile 3 adet ders etkinliklerine katılım notu verilerek;Trafik Güvenliği ile İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Demokrasi derslerinden her iki dönemde de 2 yazılı sınav ile 2 adet ders ve etkinliklere katılım notu verilerek; Görsel Sanatlar, Müzik, Oyun ve Fiziki Etkinlikler derslerinden ise, her iki dönemde de 2 uygulama sınavı ile 2 ders ve etkinliklere katılım notu verilerek ölçme-değerlendirme çalışmaları yapılmasına karar verildi.
  • ecemim2001 04 Eylül 2016
    Ellerinize sağlık çok ayrıntılı ve güzel bir zümre olmuş Teşekkür ederim

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK