5. Sınıf Matematik 3, 4 Basamaklı Eldeli, Eldesiz Toplama Programı

Açıklama:
1-Sınıf içi etkinliklerde kullanılmak üzere “Eldesiz ve eldeli toplama programı “ excelde yapmış olduğum bir uygulamadır.
2.Bu programı yapış amacım sınırsız sayıda tolama işlemi hazırlama şansımız var. Özellikle lkokul 5. sınıflarda 5 ve 6 basamaklı doğal sayılarla toplama işlemini oyunlaştırmak ve çocuklardaki merak ve motivasyonu en üst düzeye çıkarıp daha çabuk kavramalarını sağlamak.
3. Programın basit bir kullanımı var. Excel dosyamızı açtığımızda hemen klavyemizden “F9”tuşuna basıp toplama işlemimizin rakamlarını oluşturuyoruz. Programı biraz kullanınca eldeli ya da eldesiz toplama oluşturmak için “ F9” tuşuna basmanız yeterli.
4-Toplama işlemini oluşturduktan sonra tabi ki işlemimizin cevabı gözükmüyor. Çocuklarımıza belli bir süre verdikten sonra “CEVABI GÖSTER” Butonuna tıklıyoruz.(Çocukların bayıldığı bölüm). Çocuklara cevaplarını kontrol ettiriyoruz.
5-Çocuklarımız cevaplarını kontrol ettikten sonra “SORU HAZIRLA” Butonuna tıkladıktan sonra “ F9” tuşumuza basıp yeni sorumuzu hazırlıyoruz. Tabi bu arada kullanımı anlatımından daha kolaymış.
5. Sınıf Matematik 3, 4 Basamaklı Eldeli, Eldesiz Toplama Programı dosyası, 5. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 5. Sınıf Matematik 3, 4 Basamaklı Eldeli, Eldesiz Toplama Programı Eğitimhane, 5. Sınıf Matematik 3, 4 Basamaklı Eldeli, Eldesiz Toplama Programı indir.
Bölüm:
5. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
yaar23
Tarih:
14 Aralık 2014
Boyut:
0.034 Mb
İndirme:
2.072
Teşekkür:
17

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK