50. Yıl Ortaokulu Kendini Geliştirmeye Devam Ediyor

Eğitimde kalitenin yükselmesi ve öğrencilere daha modern bir eğitim verilmesi noktasında kendini sürekli geliştiren 50.Yıl Ortaokulunda Konferans Salonu ve Kodlama Sınıfı açılışı gerçekleşti.

Açılışa Salihli Kaymakamı Levent KILIÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya KARAOĞLU ,İlçe Emniyet Müdürü Sayım BAŞARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa DİLEK, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk DİNÇ ve Başkan Yardımcısı Muhsin AKBAŞ, İlçe Tarım Müdürü Ali DEMİR, İlçe Sağlık Müdürü Sezgin GÜLEÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yıldıray DEMİRTAŞ, Cemal ŞENGÜL ve ilçemizdeki Okul Müdürleri katıldı.

İlk olarak öğrencilerin sosyalleşmesi yönünde en büyük ihtiyaçlardan biri olan Konferans Salonu’nun açılışının gerçekleştiren Levent KILIÇ 170 kişilik salonun yapılmasında desteklerini esirgemeyen ve daha önce de okula her türlü yardımda bulunan Kaan GÖKDEMİR’ e plaket vererek özellikle eğitim kurumlarına destek veren hayırseverlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

Konferans Salonu ‘nun açılışının ardından Kodlama Sınıfı’nın açılışı gerçekleştirildi. Okul Müdürü Fatih AKIN ‘’Geleceğin teknolojisi olarak görülen robotik kodlama öğrencilere analitik düşünme ve problem çözme becerisi kazandırarak onların yaratıcılıklarını artırır. Yaparak, yaşayarak öğrenmeyi büyük ölçüde desteklemesi sayesinde günlük sorunları çözmesinde yardımcı olur. Böylelikle teknolojiyi tüketen bir nesilden ziyade üreten bir nesil oluşmasını sağlar.’’ dedi. Müdür AKIN, sınıfın oluşumu ve işleyişi konusunda büyük emekleri bulunan Bilişim Öğretmeni Emel ÇELİK ‘e teşekkürlerini sundu.

Açılış davetlilerin öğrenciler tarafından hazırlanan sunumları dinlemesi ve değerlendirmesiyle son buldu. 

  • Aktif Haberler
  • suatin
    20 Ocak 2019 11:00
    0 0
    Ortaokulu okuduğum okul. Duygulandım şimdi.
  • ugurdogan__
    18 Ocak 2019 00:14
    3 3
    Biz akıl oyunları sınıfı yaptık ama çocukları o sınıfa götüren yok doğru dürüst.
    "Evde zaten oynuyolaaa o oyunları" diyor sayın Öğretmen arkadaşlar !!!
    tebrik ederiz bu kıymetli okulumuzu ve öğretmenlerini.
  • memur25
    17 Ocak 2019 21:35
    1 0
    Valla helal olsun. inşallah tüm okullara bu uygulama yayılır ve faydalı olur.
  • wesser
    17 Ocak 2019 18:11
    1 0
    Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK