6 Sınıf Bilgi Yarışması

Açıklama:
6 SINIF BİLGİ YARIŞMASI power point sunusu
6 Sınıf Bilgi Yarışması dosyası, 6. Sınıf Genel Soru Bankası bölümünde bulunmaktadır. 6 Sınıf Bilgi Yarışması Eğitimhane, 6 Sınıf Bilgi Yarışması indir.
Bölüm:
6. Sınıf Genel Soru Bankası
Gönderen:
ciminli
Tarih:
11 Şubat 2007
Boyut:
0.013 Mb
İndirme:
7.412
Teşekkür:
27

Teşekkür Et

Rapor Et
  • miniminnos_mine 03 Mart 2009
    bence en sona cevaplarınıda koysnız bide gerçekten katılanlar birinci seçil süper olurdu
  • 66olcay66 23 Aralık 2008
    çok güzel bir şey yapmışlar tebrik ederim birde derece hesaplansa ne güzel olurdu ama yinede hepinize tebrik yağdırıyom
  • minefer 17 Haziran 2008
    Aynen katılıyorum. bilgi yarışmasında şık olmamalıdır. Ayrıca seçmeli sorular yerine direk tek kelimeli cevap yöntemi en uygunudur. Buna da katılıyorum. Ama yine de sunuyu hazırlayanı tebrik ediyorum. Örnekleri inşallah başkaları da yapar.
  • cim_cim_e 15 Ocak 2008
    arkadaşım öncelikle teşekkür ediyorum bilgi yarışması örneği yolladığın için. ama anlayamadığım bir şey var. daha doğrusu anlamak istemiyorum galiba. yahu bilgi yarışması diyoruz adı üstünde... bu şıklı soruları nerden icat ettiniz yahu. çocukları sbs ye sokmuyoruz ki... a,b,c,d şıklarından birini seçmesini isteyince çocuğun genel kültürü mü artmış oluyor. çocuğa kısa cevaplı soru sormamız gerek miyor mu? cevabı bilirse kağıda yazar cevabı bilmezse yazmaz. cevabı hiç bilmemyen birisi % 25 ihtimalle şıklardan birini kaldırıp doğru yanıtlayabilir. hem bu işin esprisi zaten çocuğun cevabı yazmasında. anlayamıyorum gerçekten anlamak istemiyorum.. kurtulun artık şıklardan lütfennn

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK