AES Öğretmen Gündemini Anketi İle Ölçüyor

AES tarafından yapılan açıklama,

''Piramit sendikaların aksine yatay örgüt ilkesiyle çalışan Anadolu Eğitim Sendikası her dönem eğitim çalışanlarının güncelini kendi gündemi yapmaktadır. 2017/2018 Öğretim Yılının 2. Döneminde öğretmenlerimizin tespitleri doğrultusunda raporlarımızı güncellemek ülküsündeyiz. Sürmekte olan sorunlarımızın yanı sıra sendikamıza iletilecek, çözüm önerilerini de içeren görüşler yetkili kurullarımızla değerlendirilecek, gündemimize alınacaktır.

5 Mart-30 Mart 2018 Tarihleri arasında başta temsilcilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere gerçek kişiler tarafından okullarımızda YÜZYÜZE UYGULANACAK olan anketimize katılacak öğretmenlerimize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Çoklu formlar (değerlendirme çetelesi eklenmiş olarak) sendikamız genel merkez adresine karşı ödemeli kargolanabileceği gibi, tekil formlar aes.org.tr adresine gönderilebilir ya da söz konusu anket sitemizden oylanabilir .  

Anket:

Analizlerinin ardında oluşturulacak rapor başta MEB olmak üzere yetkili kurumlarla paylaşılacaktır.

Anadolu Eğitim Sendikası kendisine ulaşan sesi yükseltecektir. Saygılarımızla…''

  

Asel KAYA

Anadolu Eğitim Sendikası

Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri

Hanımeli Sokak 28/3 Sıhhiye ANKARA

 

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK