Ahmet Yener Ortaokulu (İSTANBUL SULTANBEYLİ)

Ahmet Yener Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> İSTANBUL -> SULTANBEYLİ
Kurum Kodu738806
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (05 Mayıs 2017)

Arkadaşlar yukarıdaki eski yorumları unutun. Okul yeni yüzü ve yeni imajı ile fark yaratıyor. Özellikle TEOG Sınavlarında özel okullarla rekabet ediyor. Yeni binası harika, idaresi ve okuldaki öğretmenler arası dayanışma ve diyalog harika, öğretmenlerin okuldan memnuniyeti üst seviyede. Eski Ahmet Yener le hiç alakası yok.



Gönderen: Gizli (13 Haziran 2016)

yönetimi olsun,öğretmen arkadaşlar olsun,arkadaşlık ortamı olsun dört dörtlüktür. Herkes birbirine yardım eder yardımı sever. İdare sizin yanınızdadır her konuda, binası dört dörtlük ulaşımda hiç bir sıkıntı yoktur. Kısacası kesinlikle tercih edilebilecek bir okul. Sınıf mevcutları max 34 olucak bu sene buda dip not.



Gönderen: Gizli (29 Aralık 2015)

Arkadaşlar Okul Ortaokula Dönüşmüş İdaresi De Binasıda Son Derece Harikadır. 2015 Teog Da 5 Öğrencisi Fen Liselerine Yerleşmiş Bu Beş Öğrencinin İkisi Teog Da Ful Yapmıştır. Özel Okul Ayarında Bir Okuldur.



Gönderen: Gizli (11 Mayıs 2013)

okulun sağında mezarlık,solunda camii,üstünde de yüksek gerilim hattı mevcut,artık sız dusunun...



Gönderen: Gizli (03 Haziran 2011)

Okul 2 katlı eski bir binaya sahiptir köy okulu tarzında.Okulda spor salonu,kütüphane,toplantı salonu,laboratuvar vs. bulunmamaktadır.1500 öğrencisi bulunan okulda sınıflardaki öğrenci sayısı 45-55 arasında değişmektedir.Herşeye rağmen istekli öğretmen arkaaşlarımızın gayretiyle tüm sınıflara projektör,beyaz tahta alınmıştır.Okulda 4 idareci(İdari işler oldukça hantal yürür),30 öğretmen bulunmaktadır. Öğretmenlerden 12 si ücretlidir.
Yazarken 2 kere düşünün pişman olmayın derim:)



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK