Akıllı Tahtaya Format Atma Sırasında Yaşanan Sorun Nedeniyle Sorumluluk Kime Aittir?

Nurdamlasi
15 Ocak 2019 15:52

Iyi günler. Özel eğitim öğretmeniyim. Sınıfımızda akıllı tahta bulunmakta. Bugün dokunmatigi sıkıntılı olduğu için formator öğretmeni format işlemi başlattı. Sonra sınıftan gitti. Ilerleyen süreçte hep tahta acik oldugundançocuklar tahtanın basında tahtayı kurcalamak istemiş ve yardımcı personel tahtaya zarar gelmemesi adına kapatmış. Sanırım kapatılmaması gerekmiş. 3 saat sonra formator öğretmen sınıfa gelerek tahtanın kapatılmaması gerektiğini bu nedenle tutanak tutup ilçeye bildireceğini bildirmiş. Böyle bir hakki var mı? Madem bu konu bu kadar önemli formator öğretmen sürekli basında beklemedi? Bununla ilgili bir sorun yaşanır mı?

emntstn
15 Ocak 2019 18:11

Istediği tutanağı tutsun hocam. Sorumluluk onun.basinda dursaydı. Sendikaliysan durumu ilçe sendika temsilcisine bildir.

kursadkara80
15 Ocak 2019 21:13

hocam faz2'lerin garantisi bitmedi çağırın servisi yaparlar...
faz1 ise de hiç bir şey olmaz bir imaj atıyor abartmasın sorumluluk bilgisayar öğretmenindedir. Sizi korkutmak istemiş zanlımca..

smyi
15 Ocak 2019 16:27

Bu ne saçma şey. Format atarken elektrik de kesilebilirdi. Ne olacak sanki. Birşey olmaz. Bir daha format ativersin.

Nurdamlasi - 15 Ocak 2019 17:08
Bize söylenen artık bu tahta tamamen bozuldu. Ilce mem den birileri gelecekmiş yapmaya falan filan..
smyi - 15 Ocak 2019 22:28
size söyledi mi; format boyunca başında durun diye? hayır, başında durmanız gerekliliği ile ilgili bir tutanak imzalattı mı? hayır, fişi siz mi çektiniz, çektirttiniz?hayır, kendisi format atarken başını beklemiş mi?hayır. tamir boyunca onun sorumluluğunda. itiraz edebileceğiniz çok nokta var.
ByGamer
16 Ocak 2019 01:49

Hocam içiniz rahat olsun bilmesek bizi yicekler format atarken yarıda kesilirse sistem çöker çözüm ne yeniden format atmak bu kadar basit yani ben 3. sınıf sınıf öğretmenliği okuyorum 8 senedir bilgisayarcılık yapıyorum çok gördük bunun gibi sorunları tekrar formatta sistem açılır

ByGamer
16 Ocak 2019 01:51

Ha tutanak mevzusunu anlamam ama format farklıdır başında durması gerekir hocanın, çünkü formatör olan o öğrencilerin kurcalayacağı ve bilmeyen birinin kapatacağını kendisi bilmesi gerekiyor nasıl siz çocuklardan sorumlu iseniz o da pc lerden sorumlu diye düşünüyorum.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK