Alanşeyhi Çayır İlkokulu (SAMSUN VEZİRKÖPRÜ)

Alanşeyhi Çayır İlkokulu

TÜM OKULLAR -> SAMSUN -> VEZİRKÖPRÜ
Kurum Kodu721658
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi5
Öğretmen Sayısı2
Öğrenci Sayısı35
Telefon
Web Sitesihttp://alanseyhicayir.meb.k12.tr/
alanşeyhi mahallesi
Güncelleme Tarihi27 Mart 2019
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (27 Mart 2019)

Arkadaşlar hem km olarak hem de bilgi olarak çok farklı burada yazılanlar. bütün güncel bilgilere http://alanseyhicayir.meb.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Okul web sitesini elimden geldiğince güncel tutuyorum.



Gönderen: Gizli (05 Eylül 2012)

kışın çok kar yağması nedeniyle ulaşımda sorunlar yaşanmaktadır.kar dolayısıyla son iki yıldır 10-15 gün köye elektirik verilememektedir.bu okulun lojmanıda yeterli olmamakla birlikte bazı sorunları bulunmaktadır.



Gönderen: ehybr (18 Mayıs 2011)

Arkadaşlar okulumuz merkeze 35 km olup yolumuz tamamiyle asfalttır.Yol kapanması söz konusu değildir.OKULUMUZDA 2 öğretmenlik kadro bulunmakla beraber şu anda açık olan bir kadromuz ücretli öğretmenle doldurulmaktadır.Anasınıfımız mevcut olup 2011 şubat itibariyle öğretmenimiz yoktur.Okulumuz tek derslikli olduğu için ikili öğretim yapılmaktadır.1/2. sınıflar birleştirilmiş 3. sınıf ise müstakildir.4/5.sınıflarımız yine köyümüzde bulunan 8 yıllık alanşeyhi iöo na taşınmaktadır.Dersliğimizin fiziki yapısı son derece kullunışlı olmakla beraber 1 öğretmen bilgisayarı ayrıca 5 öğrenci bilgisayarı, 1 projeksiyon kullanıma hazır olarak sınıfımızdadır.Anesınıfımızda da donanım yönünden herhangi bir eksik yoktur.

Olumsuz;
Okulumuza ait 1 öğretmen lojmanı bulunmasına karşın burada ben ve ailem ikamet etmektedir.Dolayısıyla burayı tercih edecek arkadaşımız köyden (100-200tl) ev tutmak zorundadır.Ev bulma sorunu yoktur.
Anasınıfımızda görüntü yönünden olmasa da ağır bir rutubet kokusu vardır.Özellikle solunum rahatsızlığı olan arkadaşlarımız tercih etmemelidir.Ama kesinlikle çözülemeyecek bir sorun da değildir.

Sosyal;
Köyümüz büyük bir köy olup her gün vasıta bulunmaktadır.3 cami ve 4 bakkalımız var olup günlük taze ekmek gelmektedir.haftada 1 ya da 2 gün doktorumuz muayene için gelmektedir.
8 yıllık Alanşeyhi iöo öğretmenleri ile çok güzel bir arkadaşlık ortamı vardır.Son olarak nadir olsada vezirköprüden gidiş geliş yapan öğretmenlerimiz vardır.

İletişim kurmak isteyen arkadaşlarıma
0535 490 28 61



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK