Alfabe Fontu Noktalı - Kılavuzlu - Tl Simgeli

Açıklama:
Alfabe yazı tipinin klavuzlu, noktalı, TL simgeli ve tüm karakterleri klavye ve klavye kısayolları ile yazılabilen ve klavye kısayolları pdf dosyası ile gösterilmiş yeni versiyonu.
Alfabe Fontu Noktalı - Kılavuzlu - Tl Simgeli dosyası, İlk Okuma Yazma Programları ve Fontlar bölümünde bulunmaktadır. Alfabe Fontu Noktalı - Kılavuzlu - Tl Simgeli Eğitimhane, Alfabe Fontu Noktalı - Kılavuzlu - Tl Simgeli indir.
Bölüm:
İlk Okuma Yazma Programları ve Fontlar
Gönderen:
Nazmi Belen
Tarih:
09 Ocak 2017
Boyut:
0.557 Mb
İndirme:
3.949
Teşekkür:
8

Teşekkür Et

Rapor Et
  • KASSERİA2 08 Kasım 2017
    teşekkürler hocam ellerinize sağlık. :)
    hedef klasörü masa üstüne yeni oluşturup, denerseniz oluyor akadaşlar
  • Bilal_2009 17 Eylül 2017
    Değerli Nazmi Bey, fontlarınız yüklenmiş görünüyor ancak ne açtığımız office belgelerinde ne de fonts klasöründe fontlar görünmüyor. Fontları yükleme programı içerisinde değil de ayrı gönderirseniz bir de öyle deneyelim. Çünkü sizden sonra da bazı fontlar yükledim çalıştı. Ancak sizin fontlar bir kaç saattir uğraştırıyor. Teşekkürler...
  • Nazmi Belen 28 Nisan 2017
    Arkadaşlar
    Fontların yüklenmesin için bilgisayarınızda WinRar türü arşivleme programlarından birinin yüklü olması gerekmektedir. Aşağıdaki açıklamam aynen geçerlidir. Saygılarımla.
  • Nazmi Belen 21 Nisan 2017
    Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;
    Bu fontları kullanamamanız mümkün değildir. Mutlaka C:WINDOWSFonts klasörüne yüklenmiştir. Office belgelerinde fontu göremiyorsanız C:WINDOWSFonts klasörünü açın. Alfabelen yazılı fontlardan birine çift tıklayın, kapatın. Yeniden herhangi bir Office belgesini açtığınızda ilk sırada fontumuzu göreceksiniz. Saygılarımla.
    pinhanyar arkadaşım sanırım benim açıklamamdan önce fontumuzu kullanabilmişsindir. İyi çalışmalar.Yenide bir terslik olursa beni Facebook'ta bulabilirsin.
  • pinhanyar 31 Mart 2017
    Nazmi Belen Öğretmenim,fontları çalıştıramadım bir türlü, birden fazla bilgisayarda da denedim olmadı :( Bilginize

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK