Ali Öğretmen, Down Efe ile Türkiye 1.'si Oldu

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen materyal ve etkinlik yarışmasında, Salihli'den katılan Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Ali Erbay, "Down Efe" etkinliğiyle Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen materyal ve etkinlik yarışmasında, Salihli'den katılan Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Ali Erbay sergiledikleri "Down Efe" etkinliğiyle Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ödül töreninde sahneye öğrencisi Fatih Gür ile birlikte çıkan Ali Erbay öğretmen efe gösterisini sahnede öğrencisi ile birlikte sergiledi. Yarışmada, her kategorinin birincilerine 10 bin, ikincilerine 7 bin 500, üçüncülerine ise 5 bin lira ödül verildi. Özel eğitim alanı etkinlik kategorisinde birinciliği "Down Efe" adlı etkinlikle Ali Erbay, ikinciliği "Meslekleri Öğreniyorum" ile Neslihan Güngör aldı.

Deniz Seyhan ise "Mancınık" adlı etkinlikle üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Özel eğitim alanı materyal kategorisinin birincisi "Matematik Dünyası" adlı materyalle Funda Polat olurken, ikinciliği "Hecelerden Kelimelere" ile Elif Özmen, üçüncülüğü "Ritmik Sayma Tahtası" ile Bayram Coşkun aldı.

Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Ali Erbay, okulun 12. sınıf öğrencisi Mustafa Fatih Gür, ve okul müdürü Mehmet Sait Batıhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek'i makamında ziyaret etti. Daha öce Atletizimde Avrupa 1.si ve Atletizm-uzun atlamada Dünya 2.si olan okul bu sene Okul Öğretmeni Ali Erbay ve Öğrecisi Mustafa Fatih Gür ile birlikte "Down Efe" etkinliğiyle Türkiye 1.si olma başarısı göstermiş oldular.

  • Aktif Haberler
  • celalsan
    09 Kasım 2018 07:58
    0 2
    Tebrikler sayın hocam...
  • SENAHİRAİKRA
    08 Kasım 2018 17:50
    0 2
    İyi Ki Varsınız Allah Razı Olsun
  • ERİM
    07 Kasım 2018 23:04
    3 2
    Başarınızla gurur duyduk.
  • hülya_01
    07 Kasım 2018 22:44
    3 2
    Tebrik ederim emeginize saglik
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK