Ardıçkaya İlkokulu (KARAMAN ERMENEK)

Ardıçkaya İlkokulu

TÜM OKULLAR -> KARAMAN -> ERMENEK
Kurum Kodu744647
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi5
Öğretmen Sayısı15
Öğrenci Sayısı280
Telefon
Güncelleme Tarihi06 Kasım 2014
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Taner Canıtez (06 Kasım 2014)

Okulumuz iki ayrı binadan oluşmuş olup 280 öğrenciye sahiptir. Dutağacı mahallesi ve Yeşilköy'den taşımalı öğrenci gelmektedir. İki okul öncesi, yedi sınıf ve altı branş öğretmeni olmak üzere toplam 15 öğretmen mevcuttur. Lojman inşaatı kasım 2014 itibari ile bitmiş olup gerekli prosedürler yapıldıktan sonra lojmana taşınılacaktır. Lojmanda sekiz daire bulunmakta olup gayet hoş bir mimariye sahiptir. Köyümüzün dört adet bakkalı olup en önemli sorunu ulaşımdır. İlçeye(Ermenek) uzaklığı 45 km olup bir saatte gidilebilmektedir. Ayrıca bir adet sağlık ocağı, o ocakta çalışan ebe ve her çarşamba günü gelen doktor bulunmaktadır. Arabası olmayanlar için haftanın üç günü(pazartesi, çarşamba, cuma) minibüs bulunmaktadır. Köy şartlarına uyum sağlamakta sorun yaşamayacak meslektaşlar açısından, zorunlu hizmet sayıldığı için tercih edilebilir.



Gönderen: Gizli (25 Mart 2013)

düzeltme okul inşaatı bitti.lojmana başlanıyor eylüle yetişecek yol yapıldı ilçe ile bağlatı 45 dk balık tutmayı seven arkadaşlar için ideal bir yer



Gönderen: Gizli (02 Mayıs 2011)

Okul Büyük Bir Okul. İki Bina Birisi İnşaat. Önümüzdeki Yıla Hazır Olacak. Ulaşım Yönünden Sıkıntılı. Köyün Yolu Baraj Altında Kaldı. Yeni Yol Yapım Aşamasında Yol Bitene Kadar Çok Sıkıntılı. Ermenek'e 75 Dakika Sürüyor Şuan.normalde Yol 45/50 Km.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK