Ayşe Mirici Ortaokulu (MERSİN TARSUS)

Ayşe Mirici Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> MERSİN -> TARSUS
Kurum Kodu727716
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (23 Aralık 2011)

Kurum Bina Tanıtımı

Fiziksel Özellikleri: A blok 15 dersliktir. Giriş kattan iki derslik anasınıfı olarak kullanılmaktadır. 1. 2. 3. 4. sınıfların tamamı, arşiv, müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve veli bekleme odası bulunmaktadır.

B blok Zemin kat dâhil üç katlıdır. Giriş katta çok amaçlı salon, kantin, 2 teknoloji ve tasarım dersi atölyesi, kütüphane, depo ve 1 müdür yardımcısı odası ve veli bekleme odası bulunmaktadır. Çok Amaçlı Salon aynı zamanda taşımalı gelen 106 öğrenci için yemek salonu olarak kullanılmaktadır. 5.6.7.ve 8. sınıflarla birlikte, spor odası, bilgisayar laboratuarı, öğretmenler odasından oluşmaktadır.

Okulumuzun bahçesinde; Atatürk Büstü, voleybol, futbol ve basketbol sahası, anasınıfı için kum havuzu, öğretmen ve öğrenci tuvaletleri ile çeşme bulunmaktadır. Bahçenin tamamımı duvarlarla çevrili olup, kuzeyinde ve güneyinde olmak üzere iki kapı bulunmaktadır. İhata duvarlarının iç tarafında kalan kısımlarına ağaçlar dikilmiş olup, yeni ağaç dikme ve girişimleri devam etmektedir. Gece 2 adet projektörle hava karardığı zaman otomatik aydınlatılmaktadır.

Personel-Öğrenci Durumu: Yönetici Durumu: 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı vardır. Öğretmen Durumu: Sınıf Öğretmeni olarak 15 öğretmen görev yapmaktadır. 2 Türkçe, 2 Matematik, 2 Fen Bilgisi, 2 Sosyal Bilgiler, 1 Beden Eğitimi, 3 İngilizce ve 1 Bilgisayar Öğretmenimiz branş öğretmeni kadrolu olarak görev yapmaktadır. Ayrıca 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ücretli olarak çalışmaktadır. Teknoloji ve Tasarım Dersi için görevlendirme yoluyla 1 öğretmen ek ders ücreti karşılığında görev yapmaktadır. Okul Öncesi öğretmeni 2 kadrolu personel bulunmakta olup; 1 tanesi geçici görevle başka kuruma görevlendirilmiştir. Anasınıflarımızda halen 1 kadrolu ve 3 ücretli öğretmen görev yapmaktadır. Hizmetli Durumu: 1 Kadrolu Hizmetlimiz vardır.

Adresi: kırklarsırtı mh.2648 Sk. No:6 Tarsus
Telefon: 324 6262686
Web Adresi: http://aysemirici.meb.k12.tr
e-posta: aysemiriciioo@hotmail.com
Öğrenci Sayısı: 869



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK