Ayşecan-Görkem Oktay Ortaokulu (ARDAHAN MERKEZ)

Ayşecan-Görkem Oktay Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ARDAHAN -> MERKEZ
Kurum Kodu708404
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Öğretmen Sayısı7
Öğrenci Sayısı65
Telefon04782281446
Web Sitesihttp://aysecangorkemoktayortaokulu.meb.k12.tr/
Dağcı Köyü Merkez/ardahan
Güncelleme Tarihi27 Aralık 2016
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (27 Aralık 2016)



Gönderen: Gizli (20 Ocak 2014)

Sizlerin yaşadığı zamanlar biraz zor olabilir ama hep kötü yönlerini söylemişsiniz. Köy lojmanında kalorifer bulunduğu nerede görülmüş. Şuan 15 kişinin kalabileceği kadar lojman mevcut hiç yetersiz değil. Su ve elektirik kesintisi bu iklimde merkezde de oluyor. Hava soğuk olmasına ragmen yaşam alanları sıcaktır. Köylü halktan kimse kapınızı bile çalmaz saygısından en azından ben böyle gördüm. Yeni öğretmen için bulunmaz bi yer bence. Gelin bi korkunuz olmasın. Kendinize ayırabileceğiniz bi sürü zamanınız olacak. Zaten bi burada öğretmenler olarak aile gibiyiz. Müdürlüğe ben bakıyorum.



Gönderen: Gizli (05 Mart 2013)

Gercekten özellikle bayanlar için zor bi okul. köyün merkezden uzak olması ve lojmanın yeterli olmaması da ayrı bir sıkıntı. sürekli su kesintisi oluyor. köyde alışveriş yapacağınız doğru dürüst bir bakkal mevcut değil ve gercekten cok soğuk. bir hasta oldunuz mu kış boyu iyileşemiyorsunuz.



Gönderen: Gizli (22 Aralık 2011)

çok merak ediyorum bunu yazan kim? ben de orda çalıştım, çok güzel günlerim oldu ama yine de kimseye önermiyorum, özellikle batıdan oraya gidilmez, erkek değilseniz çok zor...orda hala görev yapan arkadaşlarıma sabır diliyorum, soğuktan ve merkeze uzaklıktan dolayı yanlış anlamayın



Gönderen: Gizli (20 Aralık 2011)

her ne kadar merkez köy olarak görünsede ile 45 km uzaklıktadır. köye ulaşım köy minibüzleri ile oluyr. sabah il merkezine, il merkezinden de öğle saatleri civarı geri dönüyor servisler.
okulun lojmanları vardır ancak yeterli sayıda olduğunu söyleyemem. yeni temiz bir okul binası var. sınıf mevcutları çok kalabalık değil 30 u geçen sınıf yoktur.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK