Bir Yakınımın Derste Başına Gelenler, Yardımcı Olur Musunuz?

ekotuba
16 Mayıs 2019 15:55

nasıl yazacağımı bilemediğim için böyle bir başlık attım. bir arkadaşımın ortaokula giden oğlunun başına geliyor bu olay. derste arkadaşımın oğlu tahtaya kalkıp tekrar yerine oturacağı sırada arkadaşı oturacağı yere kalemi dik bir şekilde koyduğu için (şakasına!) çocuğun anüsü yırtılıyor. çocuk bağırıp ayağa fırlıyor ama o an utancından bir şey demiyor. arkadaşı şakaydı diye özür diliyor ama çocuk acısından 2 gündür oturamıyormuş dahi,annesine bile utancından dememiş. dün gece de stresten burnu falan kanamış o kadar dert etmiş yani. annesi beni arayıp napabiliriz dedi. ben hastaneden gidip rapor alın dedim ama alsak ne olacak dedi. pek iyi yönlendiremedim açıkcası. hiç böyle bir olay yaşanmadı etrafımda. öğretmenini aramış yarın gelin o çocuğun velisi de gelsin konuşalım demiş. ne yapılabilir böyle bir durumda?

toprakana
16 Mayıs 2019 20:25

Hanımefendi bu çocuğun cezai ehliyeti varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun ayrıca bu hareketi o çocuğun yaptığını ispat etmek için bu olayı gören arkadaşlarını şahit gösterin yoksa onun yaptığını ispat edemezseniz ben yapmadım der çıkar işin içinden kanıt önemli bunu yapan cezasını çekmeli bu kadar da olmaz bu çocuğun yaptiginin hiç bir mazereti olamaz

hayber_38
16 Mayıs 2019 17:40

Kasten adam yaralama. Polise gitmelidir bence. Böyle şeylerde hiç fırsat vermeyeceksin.

hadis - 16 Mayıs 2019 18:48
Çocuğun yasi 13 un altındaysa hiçbir cezai ehliyeti yoktur. Disiplin cezası alır uyarı kınama en fazla okul değişikliği. 13 ve üstü ise savcılığa suç duyurusunda bulunabilir.
erdal71058
17 Mayıs 2019 10:07

babası da gitsin kimsenin görmedği yerde o ahlahsız çocuğu iyi bi dövsün yoksa nerde adalet.can yakanın canını yakacan ki adalet olsun.yo0ksa o çocuk gücünün yettiği her öğrenciye o pis davanışı yapmaya devam eder.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK