Bu Kadarına Pes! Anaokul Öğrencilerinin Malzemelerini Çaldılar

Okul öncesi öğretmeni Serhat Kula, çalınan malzemelerin yeniden toplanması için yardım çağrısında bulundu

Van'ın Erciş ilçesinde Alpaslan Türkeş İlkokulu'nun okul öncesi öğrencilerine ait onlarca malzeme kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Öğrenci velilerinin bin bir zorlukla aldığı boya ve diğer kırtasiye malzemelerinin çalınmasına okul öncesi öğretmeni Serhat Kula isyan etti. 8 bin lira değerinde malzemelerin çalındığını ifade eden Kula, "Pazartesi günü gece saatlerinde pencerenin korkuluğunu söküp içeri girmişler. Ben, öğrencilerim ve velileri ile zor şartlar altında aldığımız onca malzemeyi alıp götürmüşler. Sulu boyalara kadar her şeyi almışlar. Teknolojik eşyalarımızın hepsini almışlar. Ama en zor olan da zor şartlar altında aldığımız eğitici setlerimizin çalınması. Sabah okulu o halde görünce ne diyeceğimi bilemedim. Emniyeti aradık, gelip parmak izi aldılar. Çalışmaları hala devam ediyor. Milli eğitime de haber verdik" dedi.

Kula, "Öğretmenim artık okula gelmeyecek miyiz?" diyen çocuklara vereceği bir cevabının olmamasından yakınarak, çalınan malzemelerin yeniden toplanması için yardım çağrısında bulundu.

Meral YILDIZ / HABERTÜRK

  • 0 0
  • 21 Ekim 2016 12:17 2.570
  • Aktif Haberler
  • serdaraydın
    22 Ekim 2016 00:08
    0 0
    Okulun eski öğrencilerinden biri olabilir.
  • Quasimodo
    21 Ekim 2016 19:22
    0 0
    Küçücük çocukların malzemelerine göz dikecek kadar alçalmak... Ne zaman bu hale geldik?
  • sayin19
    21 Ekim 2016 12:25
    0 11
    Parmak izinden aynı mahalledeki başka bir çocuga ulaşacaklardır.Bulunca o çocuğa oyuncak kırtasiye malzemeleri hediye etseler daha doğru olursanırım...Yoksa 2. baklava olayı ile karşılaşabiliriz.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK