Çayıralan-Yazıkıyısı İlkokulu (ORDU AKKUŞ)

Çayıralan-Yazıkıyısı İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ORDU -> AKKUŞ
Kurum Kodu739471
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (10 Mart 2020)

ordu yöresinde ender rastlanan okullardan biridir. Öğretmenler ulaşımı gidiş geliş yapar. kalmak isteyenler için kiralık evler ve lojmalar vardır. alışveriş olarak cuma günleri pazar kurulur. kışları soğuk geçer. yazları da tam bir karadeniz. yolları karadeniz bölgesine göre fena değildir. istediğiniz herhangi bir ürünü gıdayı bulabileceğiniz bir yerdir. ünyeye 50km akkuşa 17 km uzaklıktadır. ordu çevresinde rastlayabileceğiniz ender okullardandır. okl da kalorifer sistemi vardır. okul bodrum katıyla birlikte 4 kattır. bodrum katında tiyatro salonu kantin yemekhane ve masa tenisi gibi kullanım alanları vardır. okul bahçesi yeterince geniş. okulun çevresi de yeterince büyüktür. oyun oynamak ve sosyal olarak aktivite yapmak için ygundur. herhangi bir projeniz varsa yapmaya elverişlidir.



Gönderen: Gizli (21 Kasım 2015)

Tam bir Karadeniz iklimi hakimdir. İlçenin sanırım en güzel kasabası da burası. Okulun bulunduğu yer yayla gibi ve oldukça şirin. Köy hayatına alışkın olanlar sıkıntı çekmez :)



Gönderen: Gizli (22 Haziran 2011)

kışları çetin geçer, yazları... zaten yazı yoktur :)
öğrenci sayısı 500 değil de 300 civarındadır. sınıf mevcutları 15-25 arasındadır.



Gönderen: Gizli (30 Mayıs 2011)

yaklaşık olarak 20 öğretmeni ve 500 civarında öğrencisi var. burası bir belde olması dolayısıyla merkeze(ünye,fatsa...) araç bulmak diğer akkuş köy ve beldelerine göre daha kolay. akkuşa gelmeden 10 km. önce bir sapaktan dönülüp 5 km. gidildikten sonra beldeye varılır. öğretmen lojmanı mevcut fakat sonradan gelen öğretmenlere yer kalacağını sanmam kiralık evler mevcut. okul 34 katlı ve kaloriferlidir. 3 sene olmuştur okul yapılalı yani yeni bina yine de fazla gezmeyi sevmem evimde otururum aracım da var diyenlere iyi,tersi olanlara göre çoook sıkıcı biryerdir:D



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK