Darp Edilen Öğretmene Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, bir veli tarafından darbedilen Dumlupınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Abuzer Deniz’i hastanede ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve olayın detayları hakkında bilgi alan Ali Deniz, “Çok sayıda öğrenci yetiştirmiş olan emektar öğretmenimiz uğradığı şiddet neticesinde burnu kırılmış olarak hastaneye kaldırılmıştır. Bu saldırı tüm eğitim camiasına yapılmıştır. Maruz kaldığımız şiddet karşısında yetkili mercilerden herhangi bir müdahalenin olmaması ve önlem alınmaması biz eğitimcileri ziyadesiyle endişelendirmektedir” dedi.

Öğretmene reva görülen şiddetin insani ve vicdani bir yoksunluğun tezahürü olduğunu kaydeden Deniz, “Olayda yaralanan emektar öğretmenimize acil şifalar diliyoruz. Bu menfur olayın takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Eğitim-Bir-Sen

  • 5 0
  • 22 Nisan 2018 08:39 4.583
  • Aktif Haberler
  • kral_02
    24 Nisan 2018 09:40
    2 0
    öncelikle öğretmenimize geçmiş olsun.Daha bu bizim iyi günlerimiz hele birde performansa dayalı çalışma yöntemine geçelim siz o zaman görün ne yazık ki öğretmenler ve milli eğitimde ki idareciler siyasetçilerin oyun havuzu olmuş bu kısa sürede hoşumuza gitti ancak şimdi meyvelerini vermeye başladı.Alo 147 yi marifetmiş gibi yansıtıp afişlerle tanıtıldı milli eğitim çalışanları çok aşağılandı ve sahipsiz bırakıldı. milli eğitimin başına milli eğitimde çalışmış bir bakan gelirse belki sorunları bildiği için en az 5 yılda treni rayına sokar yoksa işimiz zor arkadaşlar.
  • kuru
    22 Nisan 2018 23:21
    6 0
    Öğretmen öğretmenin kuyusunu kazıyor birçok okulda...hal böyle olunca kim sahip çıksın öğretmene !
  • php_korsan
    22 Nisan 2018 11:04
    24 0
    Tüm sendikalar birleşse ne olur ben çok yere yazdım görüş bildirdim.Kanun kardeşim bizi koruyan kanun lazım.Saglik bakanlığı bu işi biliyor.
  • hazer
    22 Nisan 2018 10:14
    36 0
    Cuma günü aile sağlık merkezine gittim.. Doktorun kapısında " sözlü yada fiziksel saldırısı olursa doktorun hizmetten çekilme hakkı vardır... Saldırıyı yapan hakkında şikayet olmaksızın hukuki işlem yapılacaktır" diye yazıyor... Öğrenci veli bize saldırıyor biz hizmetten çekilme hakkı var mı... Veliye öğrenciye hangi işlem yapılmıştır....
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK