Dipsizgöl Ortaokulu (DÜZCE KAYNAŞLI)

Dipsizgöl Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> DÜZCE -> KAYNAŞLI
Kurum Kodu733475
Hizmet Puanı16
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi6
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (16 Ekim 2014)

Ulaşım kolay,doğa koşulları zordur. Köyde asayiş kötüdür.Şehirden daha pahalı bir köydür. Köy dağ köyüdür. Hiç tarım ürünü yoktur. Köyde yaşayanlar ekmek dahil her şeylerini satın almaktadırlar.Bu nedenle hayat pahalıdır.



Gönderen: Gizli (18 Ağustos 2012)

ilk yorum yazan arkadaşa bende sormak istiyorum bende o okulda görev yapıyorum lojman kullanılmayacak durumda,bakım yok,ulaşım hiç kolay değil,kışın evden cıkamıyoruz,sular çoğu zaman donuyor,bolu dağını avantaj olarak gösteriyorsun sence kalorifer olmayan evlerde nasıl ısındıgımızı sanıyosuntercih edicek arkadaşların çok iyi düşünmesini tavsiye ederim



Gönderen: Gizli (29 Temmuz 2012)

ben b okulda görev yapan bir öğretmenim.okulu tanıtan kişiye soruyorum:niye yalan söylüyorsun?her sınıfta projeksiyon yok!



Gönderen: Gizli (25 Mayıs 2011)

saygı değer öğretmen arkadaşım eğer bu köy okulunu yazarsan çok memnun kalırsın. okulun bulunduğu köy merkez köy statüsündedir.berberinden, nalburuna,öğretmen lojmanından (6 daireli) sağlık ocağına kadar birçok olanak bulunmaktadır.köy meşhur boludağına 3 km uzaklıkta yeşilliklerle dolu bi köydür.en yakın ilçe arabayla 20dk mesafededir.okulun özelliklerinden bahsedecek olursak okulumuzda 17 öğretmen bulunmaktadır.her sınıfta projeksiyon cihazı vardır ve sınıflar yeni eğitim anlayışına uygun şekilde öğretmenlere aittir.okula çevre köylerden taşımalı eğitimle gelen öğrenciler olduğu için öğle yemeğide çıkmaktadır.köyümüz halkı ise genel olarak karadeniz kökenlidir. 6 adet bakkal 4 adet kahve bulunmaktadır.ulaşım kolaydır.daha ne diyim tam görev yapılacak yer.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK