Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu (DENİZLİ MERKEZ)

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu

UYARI: Bu okul, dönüştürülmüş veya kapatılmış olabilir!
TÜM OKULLAR -> DENİZLİ -> MERKEZ
Kurum Kodu700848
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Öğretmen Sayısı81
Öğrenci Sayısı1926
Telefon2582128452
Web Sitesihttp://ddemsan.meb.k12.tr/
Mehmetçik Mahallesi. İncilipınar Caddesi. DENİZLİ
Güncelleme Tarihi09 Ocak 2014
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (09 Ocak 2014)

Adres : Mehmetçik Mahallesi. İncilipınar Caddesi. DENİZLİ
Öğretmen Sayısı :81
Öğrenci Sayısı :1926
VİZYON
Biz “Eğitim teşkilatının bir parçası olarak hizmet verdiğimiz çevrede; değişime ve gelişime açık, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, katılımcı, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirerek, sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmak.” istiyoruz.
MİSYON
“Biz, eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkin bir şekilde okulumuzda uygulamak, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, öğrenmeyi amaç edinen, öğrendiklerini hayatında uygulayabilen, kendini geliştiren, bilgiyi paylaşıp, geleceğine yön veren, anadilini doğru ve etkili konuşup yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmek için VARIZ…”
BAŞARILAR
Okulumuz İl merkezinde öğrenci sayısı bakımından en kalabalık ve başarılarından dolayı rağbet edilen bir okuldur. Okulumuzun başarısı sadece SBS de değil, spor dalarında da kendisini göstermiştir. Örneğin 2012 yüzme finallerinde takım olarak Türkiye üçüncülüğü, bireyselde Türkiye rekoru ve Türkiye birincilikleri mevcuttur.
Okulumuz Emsan Şirketler Grubu tarafından yaptırılmıştır. 1983 yılında inşaatına başlanmış 30 Eylül 1985 tarihinde Eğitim-Öğretime açılmıştır.



DENİZLİ / MERKEZ Bazı Okullar:
Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK