Ebabil Dergisi, Yeni Sayısını Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018'e Ayırdı

 
MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan EBABİL dergisinin beşinci sayısı yayımlandı. Derginin “BAHAR 2019” döneminde dosya konusu olarak 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018 (ETZ)” ele alındı.

Dergide; Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce düzenlenen (ETZ 2018)’de yer alan birçok oturumdan izlenimler, zengin görseller eşliğinde okurun beğenisine sunuldu. Zirveden öne çıkan ayrıntılarının yer aldığı dergide: Bilişim Etiği, Dil Öğreniminde Teknoloji Kullanımı, Eğitimde Engelsiz Bilişim, Oyun Temelli Öğrenme, Robotik Eğitimi gibi birçok başlığa dair yazı bulunuyor. Derginin “Basından Seçtiklerimiz” bölümünde zirvenin basındaki yansımalarını izlemek mümkün.

Ayrıca derginin YEĞİTEK adıyla 2015’ten bu yana yayımlanan beş sayısı ve EBABİL adıyla 2017’den bu yana yayımlanan beş sayısı TURKCELL Dergilik uygulamasında yer alacak. Eğitim-bilişim-kültür ağırlıklı yazı ve görsellerin yer aldığı bu sayılar, eğitim teknolojileri ile ilgilenenlerin yanı sıra eğitimde yeniliğe merak duyanlar için kaynak niteliği taşıyor.

EBABİL’in beşinci sayısına  yegitek.meb.gov.tr/ebabil5  adresinden ulaşabilirsiniz.

 

YEGİTEK

  • 1 6
  • 30 Nisan 2019 10:16 1.370
  • volkankaz
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK