Eğitimde Gelecek Fuarı

"Eğitimde Gelecek Fuarı" Beylikdüzü ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin İş Birliği İle 03-06-2016 Mayıs tarihleri arasında Büyükçekmece WorldPoint´de yapılacaktır

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen Eğitimde Gelecek Fuarı; yeni açılan okulları, lise, kolej, üniversite ve diğer eğitim kurumlarını, bölümleri ve alanları yakından tanımak, geleceğinize yön vermek için büyük bir fırsat oluşturacak.

Fuar, Müdürlüğümüz ile Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beylikdüzü Eğitim Hizmetleri Gönüllüleri Derneği işbirliğinde gerçekleşecek. “Eğitimde Gelecek Fuarı” öğrencilere bir üst öğrenim kurumları olan lise ve üniversite seçimi konusunda bilinçlenme ve farkındalık oluşturacak; “Bilinçli Gençlik ve Değerler”, “Geleceğin Meslekleri”, “Kişisel Gelişim ve İletişim”, “Doğru Tercih ve Kariyer” konularında uzmanları tarafından seminerler de verilecek. Böylelikle geleceğimizin teminatı gençlerimizin, ilgileri ve kabiliyetleri doğrultusunda okullara ve bölümlere yönlendirilmesi ve öğrenim hayatlarına katkıda bulunulması hedefleniyor.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
  • 1 0
  • 02 Mayıs 2016 13:25 1.033
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK