Elazığ Anaokulu (ELAZIĞ MERKEZ)

Elazığ Anaokulu

TÜM OKULLAR -> ELAZIĞ -> MERKEZ
Kurum Kodu970200
Hizmet Puanı14
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı3
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (06 Nisan 2011)

Vizyonumuz: Elazığ Anaokulunu okul paydaşlarının güç birliği ile öğrencilerimizin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda geliştirildiği sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştirerek ilin en kaliteli eğitim kurumu yapmaktır.

Misyonumuz: Elazığ Anaokulu olarak eğitim-öğretimde kaliteyi yakalamak, öğrenci merkezli eğitimi uygulayarak bütün öğrencilerin bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, atak, girişken, sorumluluk duyan, değerlerinin farkında olan, soru soran, araştıran, sorgulayan, yeteneklerinin farkında olan, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizin iyi vatandaş, iyi insan iyi meslek sahibi olmaları için temel bilgi ve becerilerini sağlamak için vardır.

Fiziki Yapısı: Okulumuz bodrum kat , giriş kat ve 1. Kat olmak üzere 3 kattan oluşan büyük tip anaokulu olup, 6 etkinlik sınıfı, bilgisayar laboratuvarı, satranç odası, oyun salonu, yemekhane, sığınak, sanayi tipi mutfak, uyku ve dinlenme odası, sanat etkinlik salonu, engelli wc’ si , gösteri salonu olan geniş, ferah, temiz ve nezih bir ortamıyla eğitim – öğretim hizmetlerine devam etmektedir.



Gönderen: Gizli (20 Aralık 2010)

http://www.elaziganaokulu.net



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK