Emrecık İlkokulu (ERZURUM AZİZİYE)

Emrecık İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ERZURUM -> AZİZİYE
Kurum Kodu705402
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (18 Haziran 2015)

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı olup iki tane sınıf öğretmeni ve bir tane de ana sınıf öğretmeni vardır.Lojmanların bir tanesini anasınıfı olarak kullanmaktayız. Diğerininse tamire ihtiyacı vardır. Köyümüzün ilçeye uzaklığı 16 km il merkezine uzaklığı ise 30km'dir. Köyden her gün ilçe merkezine gidip gelmekteyiz. Köy yolu asfalttır.



Gönderen: Gizli (18 Temmuz 2012)

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı olup iki tane sınıf öğretmeni ve bir tane de ana sınıf öğretmeni ayrıca 2 tane de lojman vardır.



Gönderen: Gizli (04 Mart 2012)

Okul Müdürü : İrfan KURT

Telefon Numarası: 4426415135

Elektronik Posta : 490632@meb.k12.tr

Açık Adresi : EMRECİK KÖYÜ No:99 AZİZİYE/ERZURUM


Yerleşim Yeri Türü : Köy

İlçe Merkezine Uzaklığı : 16 km.

İlçe Merkezine Ulaşım İmkânları : Erzurum-Aşkale karayolundan sağa ayrılan tali yoldan köye ulaşılır. Karayoluna uzaklığı 7 km’dir. Köy dağın eteğinde ve güney tarafındadır.Köye ulaşımı sağlayan asfalt yol vardır sabah köy arabası ilçeye çıkıp akşam tekrar köye dönmektedir.

İl Merkezine Uzaklığı : 31 km.

İl Merkezine Ulaşım İmkânları : Sabah köy arabası köyden çıkıp ilçe merkezine gitmektedir. İlçeden Erzurum merkeze devamlı olarak belediye otobüsü gitmektedir.

Okul Binası İle İlgili Açıklamalar : Okulun iki ana binası vardır. Ana binada 2 tane sınıf ,müdür odası ve bitişiğinde lojman vardır. Diğer binada ise ana sınıfı bilgisayar sınıfı ve lojman vardır. Ayrıca okulun kömürlüğünün ve tuvaletlerinin olduğu bir bölüm de vardır

Lojman Durumu : Var

Lojman İle İlgili Açıklamalar : İki ayrı binada birer tane lojman vardır.

Yerleşim Yeri İle İlgili Diğer Açıklamalar : Köy halkının büyük bir bölümü hayvancılıkla uğraşmaktadır. Bir bölümü ise fabrikalarda çalışmaktadır.



Gönderen: Gizli (24 Mayıs 2011)

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı olup iki tane sınıf öğretmeni ve bir tane de ana sınıf öğretmeni ayrıca 2 tane de lojman vardır ve lojmanların ikiside boştur. Köyümüzün
ilçeye uzaklığı 16 km il merkezine uzaklığı ise 30km'dir. Köyden ilçe merkezine ulaşımda sorunlar vardır.Taksi ile köye gidip gelmekteyiz.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK