Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisi Videoları Yayımlandı

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından engelli öğrencilerin bilgi erişimine katkı sağlamak amacıyla 18 videodan oluşan “Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisi” Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç tarafından tanıtıldı. Eğitim serisi, daha erişilebilir belge, tablo ve e-posta oluşturulmasına yönelik eğitimleri içermekte.

"Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisi” videoları ile eğitimcilerimizin, engelli öğrencilere yönelik daha erişilebilir ders materyalleri hazırlayabilmeleri sağlanabilecektir. Bunun yanında engelli bireylerin gerek iş gerekse sosyal hayatta kullandıkları belge, tablo ve e-postalarında daha erişilebilir olmasına katkı sağlayacaktır.

Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisine katkılarından dolayı Manisa Celal Bayar Üniversitesi, EBA İzmir İçerik Geliştirme Ekibi ve Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği’ne teşekkür ederiz.

Haberin Devamı İçin: https://www.engelsizbilisim.org/erisilebilir-ders-materyali-egitim-serisi-videolari-yayimlandi/

Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisi için: https://www.engelsizbilisim.org/erisilebilir-ders-materyali-egitim-serisi/

Türkiye Engelsiz Bilişim PlatformuErişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisi

MS Word’de Daha Erişilebilir Belgeler Oluşturma

MS Excel’de Daha Erişilebilir Çalışma Sayfaları Oluşturma

MS Outlook’ta Daha Erişilebilir e-Posta İletileri Oluşturma

MS PowerPointte Daha Erişilebilir Slaytlar Oluşturma

Genel Yönetmen: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç Animasyon Seslendirme: Meral Ünür Animasyon Hazırlama: Süleyman Doğan

Erişilebilir Ders Materyali Eğitim Serisine katkılarından dolayı Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ne, EBA İzmir İçerik Geliştirme Ekibine, Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği’ne, Meral Ünür ve Süleyman Doğan’a teşekkür ederiz. Videolarımız kısa süre içerisinde işaret dili tercümesi de eklenerek güncellenecektir.

  • 5 0
  • 15 Ocak 2021 10:30 4.335
  • volkankaz
  • Aktif Haberler
  • hazanın dünyası
    15 Ocak 2021 19:12
    1 0
    Bu dönem yoğun olarak kullandım. Drive destekli çalışmak çok pratik geliyor.
    Keşke makrolarla çalışmayı öğretecek seviyelerde kurslar olsa, bir excelde program yazmayı çok isterdim.
  • züleyha11
    15 Ocak 2021 19:01
    2 0
    Çok faydalı bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkürler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK