Eşimle Aynı İlin Farklı İlçelerine İl Dışı Tayinimiz Çıktı. Neye Göre Eş Özrü İsteyeceğiz?

dalambert
17 Temmuz 2019 21:01

Eşimle aynı ilin farklı ilçelerine il dışı tayinimiz çıktı.İl Meb'e sorduk:Eş özrü isteyeceğiz,eşimin branşı Türkçe ,benim sınıf öğrt. Nereler açılabilir dedik,bakanlık belirliyor dediler.Neye göre eş özrü isteyeceğiz.Eşim mi benim ilçeye,ben mi eşimin ilçesine gideceğiz?Benm ilçe dolu gözüküyor Türkçe branşına,eşimin ilçesi dolu gözüküyor sınıf öğrt,sorduğumuzda norm fazlalığı varmış.Nasıl olacak bilemedik.İyi çalışmalar.

murats-32
17 Temmuz 2019 21:40

İkiniz de birbirinizin ilçesini isteyebilirsiniz illaki çıkacak diye bir kural yok benim çalıştığım ilde 3-4 yıl çıkmayan arkadaşlarımız oldu gidiş geliş yaptılar.

antalyalicavit
17 Temmuz 2019 22:54

Es ozru iki asamali olacak galiba. Ilk basvuruda ikinizde birbirinizin bulunduğu ilceye basvuru yapacaksiniz. Ikinci asamada acik okullar belli olacak. Ikinci asama basvurusunda hanginize daha fazla okul acilirsa ya da hanginizin atanma sansi daha fazlaysa o ikinci asama basvurusu yapacak. Diger es basvuru yapamayacak. Eslerden biri basvurusunu onayladiginda Otomatik olarak diger esin basvurusu iptal olacak.

müdürümsü
17 Temmuz 2019 23:13

Atamalar iki aşamalı olur hocam. Ikiniz de ilk aşamaya başvurur. Ikinci aşamada ise yalnız biriniz tercih yapabilirsiniz.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK