Eşimle İl Dışından Farklı İlçelere Atandık. Daha Güzel Olan İlçeye Gitmek İçin Ne Yapmam Gerekiyor?

tanerr5204
23 Haziran 2018 01:38

İyi geceler benim ve eşimin il dışı tayinimiz aynı ile çıktı tek sorun eşim okul öncesi öğrtmeni ve çok güzel bir ilçeye ben sınıfçıyım ve çok kötü bir ilçeye çıktı şimdi il içi eş durumunda eşimin olduğu yere eş durumu bana açılması imkansız olduğunu söylüyorlar büyük şehir olduğu için ikametgah ve görev yeri açılıyor ikiside bana imkansız yerler eşim benğm yanıma gelirse bizim o ilçeden çıkmamız artık imkansız benm yüzümden bu yüzden ben onun yanına gitmem yada yakınına gitmem lazım şimdi bu durumda ne yapmalıyız acaba iptal hakkında iptal ettirip il dışı eş durumunu deneme şansım var mı çünkü il dışında her yer açılıyormuş ve ilemri falan bir şekildeeşinin yanına gönderiliyormuş il içi eşdurumunda böyle bir durum olmuyormuş böyle bir şans sınıfçı olarak ayağıma gelmişken ne yapmalıyım eşimin olduğu yere yaklaşmak için

ahmetdincer
23 Haziran 2018 10:05

hocan öncelikle neden farklı ilçe istediniz? bildiğim kadarı ile eş durumu tayin bekleyeceksiziniz. yada adamını bulup birinizi görevlendirme yapmanız gerekç başka yolu yok.

bigadiçli
24 Haziran 2018 13:55

İl dışı tayinlerin iptal edilebileceği açıklandı. Risk alıp iptal eder, özür istersiniz. Mesafe yakınsa kötü ilçe de bizim, hocam.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK