Eskihan Ortaokulu (ŞANLIURFA SİVEREK)

Eskihan Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ŞANLIURFA -> SİVEREK
Kurum Kodu743275
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (30 Temmuz 2014)

aşağıda yazılmış bilgiler okulun ilk açıldığı günlere ait olup şuanki durumundan bahsetmek gerekirse:
siverek'e 60 km tüm yol asfalttır.geliş gidişlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Okula ve lojmana ait 160 m lik sondaj bulunup su sıkıntısı yoktur. sular gayet tazikli gelmektedir. kışın okul ve lojmanda kalorifer sıkıntısı yoktur.köyde 2 adet bakkal olup günlük ihityçlar karşılanmaktadır taze ekmek dahil:) lojmanlarda sıcak su termosifon araçılığıyla karşılanmakta ve sıkıntı yaşanmamaktadır. ilçe ye uzaklık araçla 45 dk sürmektedir .



Gönderen: Gizli (26 Ocak 2012)

Eskihan İlköğretim Okulu bu sene (eylül-2011) faaliyete giren bir okuldur. Okulun resminden de görüleceği gibi önü hala toprak şeklindedir. Bahçesi ve duvarı yoktur. Yanda görülen diğer bina öğretmen lojmanıdır. Okulda 16 öğretmen görev yapmaktadır.

Köy Siverek’e 6o km uzaklıkta olup, 25 km asfalt kalanı berbat toprak hatta taş yoludur. Bu nedenle yolculuklar en az 2 saat sürmektedir. İlçeye geliş-gidiş imkanı yoktur.

Köyde su sıkıntısı yoktur fakat okulun kendine ait su kaynağı olmadığı için okulda ve lojmanda su sıkıntısı hat safhadadır. Bu sorun köylüden alınan su ile çözülmeye çalışılmaktadır. Okulda ve lojmanda kalorifer vardır ancak yoğun elektrik kesintileri nedeniyle ısınma sorunu yaşanmaktadır.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK