Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu (AYDIN SÖKE)

Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu

TÜM OKULLAR -> AYDIN -> SÖKE
Kurum Kodu717099
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Öğretmen Sayısı8
Öğrenci Sayısı160
Telefon2565120242
Web Sitesif.uyguntuzel.09@gmail.com
Güncelleme Tarihi03 Ocak 2014
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (03 Ocak 2014)

okulumuzun yeni resmi



Gönderen: Gizli (03 Ocak 2014)

okulumuzun yeni resmi



Gönderen: Gizli (03 Ocak 2014)

Okulumuz İlkokul olmuştur. 8 şubemiz, 8 öğretmenimiz,1 hizmetli ve 2 idarecimiz vardır. 2010 yılı eylül ayında Kutlay ERTEN müdür olarak atanmıştır.



Gönderen: Gizli (08 Mart 2012)

Okul 1990 Yılında , Yıldız Uyguntüzel tarafından yaptırılmıştır.Eşinin adı olan Fahrettin UYGUNTÜZEL ,okula verilmiştir. OKULUMUZU YAPTIRAN “YILDIZ UYGUNTÜZEL”İN ÖZGEÇMİŞİ Okulumuzu yaptıran Yıldız UYGUNTÜZEL; 1942- Söke doğumlu Ortaokul mezunu olup,Ev Hanımıdır.Eşi Fahrettin UYGUNTÜZEL’in 1979 yılında ölümünden sonra SEBAT ZİRAAT ALETLERİ FABRİKASINI başarı ile uzun yıllar yönetmiştir. Bugüne dek halktan kendini soyutlamadan sürekli topluma yararlı sayısız hizmetler vermiştir.Yaptığı hizmetler arasında Söke Devlet Hastanesinde bir Yoğun Bakım Ünitesi ,Söke Devlet Hastanesine Ek olarak yapılan Acil Servis için yardımlara katkıları önemli yer tutmaktadır.Ayrıca çeşitli okulların Koruma Derneklerinde Başkanlık görevlerinin yanı sıra Milli Eğitim Vakfı’nın kurucu Üyesi olup ,Vakfın bir süre Vakfın Başkanlık Görevini de yapmıştır. Eşi Fahrettin UYGUNTÜZEL’in vefatının ardından , eşinin adını verdiği , Okulumuzu yaptırmıştır. Okulumuzun kurulduğu 1990 yılından itibaren , Okulumuz Koruma Derneği Başkanlığı görevini , derneğin feshedildiği 2004 yılına kadar sürdürmüştür.

Okul çevresinde gecekondulaşma yoktur. Okulun sosyo-ekonomik profili orta grupta sayılabilir. Veli profilimiz çiftçi, memur, işçi, serbest meslek sahibi gibi heterojen bir yapıya sahiptir. Öğrencilerin giyim ve kırtasiye gibi bir sorunları yoktur. Ancak bu velilerin öğrencilerimizin eğitim ve öğretimleri ile ilgilendikleri anlamına gelmemelidir. Velilerin okula olan ilgileri yeterli değildir ve velilerin eğitim düzeyi düşük sayılabilecek niteliktedir. Velilerin veli toplantılarına katılma oranı % 70 civarındadır.

Okulumuz , geçmiş yıllarda İlçemizde yapılan Bilgi Yarışmalarında başarıyla temsil edilmiştir. Okul Futbol Takımı , Kaymakamlık Kupasını kazanmıştır. 2010 Yılında , TAÇ Eğitim Vakfı-nın düzenlediği Kompozisyon Yarışmasında , Okulumuz 5.Sınıf Öğrencisi Abdullah Baber , Türkiye 1.-liğini kazanmıştır.Ödülünü 17 Eylül-de İstanbul-da düzenlenen törende alacaktır.Truzim haftası Şiir yarışmasında Aydın-da dereceye giren Söke-den Tek Okul olmuş; Nazire YILDIZ adlı öğrencimiz Aydın genelinde 2.olmuş. ödülünü almıştır



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK