Free Slideshow Maker 4. 3. 1 Sunum Yapma Programı

Açıklama:
İsterseniz bir öğrenci olun, isterseniz de bir iş adamı... Bu uygulama sayesinde her yerde çok kaliteli sunumlar yapabilir ve kendinizi kanıtlayabilirsiniz!

Tamamen ücretsiz bir şekilde sizlere hizmet verecek olan Free Slideshow Maker programı sayesinde dijital resimlerinizi kullanarak son derece kaliteli bir şekilde video slaytları hazırlayabilirsiniz. Son derece basit bir kullanım arayüzü ile sizlere eşsiz bir hizmet sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.

Free Slideshow Maker uygulamasını kullanarak aynı zamanda programın içeriğinde olan efektleri istediğiniz gibi sunumunuza ekleyebilir ve canlı önizleme sayesinde slaytlarınızda son derece kaliteli sonuçları görüntüleyebilirsiniz.

Sizlere hiçbir ücret talep etmeden hizmet veren Free Slideshow Maker oyunumuzda slaytlarınızda yer alacak olan bütün resimlerin ve metinlerin gecikme ayarlarını yapabilir, arkaplan sesleri ekleyebilir ve de istediğiniz gibi değiştirerek slayt şovunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz
Free Slideshow Maker 4. 3. 1 Sunum Yapma Programı dosyası, Genel Programlar bölümünde bulunmaktadır. Free Slideshow Maker 4. 3. 1 Sunum Yapma Programı Eğitimhane, Free Slideshow Maker 4. 3. 1 Sunum Yapma Programı indir.
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
kraker888
Tarih:
01 Kasım 2013
Boyut:
5.812 Mb
İndirme:
3.814
Teşekkür:
10

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK