Her Gün 1 Etkinlik 2

Açıklama:
Başlatmış olduğum yeni hareketi devam ettirmekteyim ve Allah izin verdiği sürece devam edecek. Amacım siz egitimhane üyesi öğretmen arkadaşlarıma/meslektaşlarıma etkili görsel materyaller ve etkinlikler sunabilmek. Çalışmalarımızın karşılığı öğrencilerimizin gülen yüzüdür. Çalışmalarım hoşunuza giderse her gün dosyalarımı takip edin sürekli güncellenecektir. Teşekkürler.
Her Gün 1 Etkinlik 2 dosyası, 3. Sınıf Okul Heyecanım Teması - ARŞİV bölümünde bulunmaktadır. Her Gün 1 Etkinlik 2 Eğitimhane, Her Gün 1 Etkinlik 2 indir.
Bölüm:
3. Sınıf Okul Heyecanım Teması - ARŞİV
Gönderen:
chicknstrew
Tarih:
24 Eylül 2012
Boyut:
3.442 Mb
İndirme:
2.744
Teşekkür:
31

Teşekkür Et

Rapor Et
Benzer dosyalar:
  • chicknstrew 27 Eylül 2012
    Asıl ben teşekkür ederim, beğenilip beğenilmediği hususunda tereddütlerim oldu. İlk dönüşlerden birisi sizinki. Devamı gelecek. Karşılık olarak teşekkür bile beklemediğim için problem değil. Tek teşekkür öğrencilerinizin güler yüzü olacaktır.
  • c.asli 26 Eylül 2012
    Gerçekten çok hoş ve yararlı bir materyal emeğinize sağlık teşekkürler..
  • chicknstrew 25 Eylül 2012
    Bugün geceyarısı itibarı ile 3. etkinlik yüklenmiş olacak inşallah. Görevli arkadaşların onay verme süreci sonunda yaklaşık olarak yarın öğlen saatlerinde yeni etkinliğe ulaşabilirsiniz.
    NOT: Etkinlikler hayat bilgisi dersi 2012-2013 yıllık planına ve kazanımlarına uygun ilerlemektedir. Şimdilik ders tekrarı olarak verebebileceğiniz etkinlikler zamanla ders içine de yetişir hale gelecektir. İlgi alakanıza teşekkür ederim.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK