İnci Kefali İlkokulu (VAN MERKEZ)

İnci Kefali İlkokulu

UYARI: Bu okul, dönüştürülmüş veya kapatılmış olabilir!
TÜM OKULLAR -> VAN -> MERKEZ
Kurum Kodu750225
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (03 Aralık 2014)

2014-2015 eğitim öğretim yılında yaklasık 30 öğretmenimizle ikli öğretime başladık .okulumuz cevresındekı okullara göre daha düzenli ve tertipli olup saglıklı bır sekılde eğitim öğretime devam etmektedir.Okulumuz merkez tuşba ilçesinde bulunmaktadır.çarşıya yakalsık10 km civarındadır ulaşım sorunu yoktur .sınıf mevcutlarımız ilkokulda 20-27 arası ortaokulda ise 20-25 arasındadır.Uyumlu bir çalışma ortamı bulunmaktıdr. okulumuz web sitesi ve facebook adresi bulunmaktadır .Gerekli bilgileri bu sayfalardan edinebilrisiniz.



Gönderen: Gizli (16 Kasım 2013)

okulun tüm eksikleri tamamlanıyor arkdaslar .toplamda 22 öğretmenız 2 mudur yardımcısı 1 müdürümüz emvcut servis ve dolmuşla ulaşım imkanı vardır.500 e yakın öğretncimiz var tam gün eğitim -öğretim yapıyoruz idaremiz ve öğretmen arkadaşlarımız gayet uyumlu bir şekilde çalışıyor ..genç bir kadromuz var ..okulumuzun facebook sayfası da mevcuttur ordan da bilgi alabıilrsiniz



Gönderen: Gizli (30 Temmuz 2013)

arkadaslar okula il içitayinle 2013 te geldım . eylulde baslaycagız eğitim öğretime .okul fiziki olarak çok iyi türkiye standartların üstünde diyebilirim.köyden geldiğim için cok ıyıg eldi bana acıckası bu şartlar =) kaloriferli ve cok guzel bir okul. merkezdedir.çarşıya yaklaşık 8 km sanayi yolundan gidiliyor ama alternetif oalrak iskele yolundan da gidiliyor.m tipi cezaevi civarında şemsibey mahlelsindedir okul. 13 sınıf öğretmeni olacağız branş öğretmenlerini bilimıyorum kac kısı..



VAN / MERKEZ Bazı Okullar:
Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK