İnönü Ortaokulu (IĞDIR MERKEZ)

İnönü Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> IĞDIR -> MERKEZ
Kurum Kodu739017
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (05 Ocak 2016)

Okulum



Gönderen: Gizli (31 Mayıs 2011)


http://igdirinonu.meb.k12.tr/
Okulumuz 1937 yılında İlk defa eğitim öğretime açılmış,O zaman ilçe olan ilimizin en eski ve köklü iki okulundan birisi olarak şimdi bulunmayan tek katlı yığma binada faaliyetini sürdürmüştür.
Daha sonra 1962 yılında eskisine oranla daha planlı olarak sayılabilecek şu anda B blok dediğimiz tek katlı 6 sınıflı okulun yapılması ile faaliyetini ilkokul olarak sürdürmüş,ilçemize ve eğitim hayatımıza çok büyük katkılar sağlayarak binlerce öğrenci yetiştirmiş ve birçok başarıya imza atmıştır.
Okulumuz 1997 yılına gelinceye kadar 5 sınıflı ilkokul statüsüyle yetiştirdiği şahsiyetler arasında bürokratlar,subay( general) lar, Siyaset adamları ve ülkenin yönetiminde söz sahibi olan yüzlerce aydını yetiştirmenin haklı gururunu taşıyarak misyonunu 8 sınıflı ilköğretim okulu olarak devam ettirmektedir.Okulumuz şu an itibariyle ilimizin en büyük ilköğretim okulu olarak öğrenci mevcudu 2000 leri aşan 25 dersliği, 50 şubesiyle misyon ve vizyonunu belirlemiş bir kurum olmanın bilinci ile faaliyetlerini 60 öğretmen,5 İdareci 4 Yardımcı hizmetlisiyle sürdürmektedir.
Okulumuzda eğitim ve öğretim gören öğrencilerimize 21 y.yılın Teknolojisini ve imkanlarını en üst düzeyde sunmak için tüm iş görenlerimiz olarak sürekli gayret ve çaba içerisindeyiz.
Bu nedenledir ki okulumuz ilimizde tercih edilen okulların başında gelmektedir.Bizler bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı büyük bir özveri ve sorumluluk duygusu ile sürdürmekteyiz.Bunun sonucu yıllardan beri mezun ettiğimiz öğrencilerimizin ülkemizin en iyi okullarını kazanmış olmalarıyla da kanıtlanmış durumdadır.
Okulumuz sosyal ve kültürel faaliyetlerde de ilimizdeki okullar arasında başarı grafiği yüksek bir kurum olmanın haklı gururunu taşımaktadır.Bu etkinlikler de özelliklede spor dallarında bir çok derecelere sahip olmuştur.Ayrıca okulumuz beyaz bayrak almayı hak etmiş bir kurum ve eğitim yuvasıdır.
Fiziksel Özellikleri: Okulumuz idare ve dersliklerimizin bulunduğu beş katlı ana bina ve ana sınıflarının yer aldığı ek binamızdan oluşmaktadır..
Toplantı salonumuz: Sunum, konferans, seminer ve toplantılar için uygun, içerisinde projeksiyon ve ses sisteminin mevcut olduğu bir toplantı salonumuz okulumuzun giriş katında yer alır.
Zemin Katta: 1 Müdür, 4 Müdür Yardımcısı odası ve hizmetli odası yer alır.
1, 2, 3, 4 ve 5.Katlarda: Dersliklerimiz, Fen laboratuarı, BT sınıfı, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri odası ile Öğretmenler odası bulunmaktadır.



Gönderen: Gizli (19 Mayıs 2011)

bu okulda 100 aşan öğrenci,60 tane öğretmen topçular mahallesi topçular caddesi inönü ilköğretim okulu ığdır/merkez



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK