Kalehisar Şehit Ali Kantemir Ortaokulu (ÇORUM MERK

Kalehisar Şehit Ali Kantemir Ortaokulu

UYARI: Bu okul, dönüştürülmüş veya kapatılmış olabilir!
TÜM OKULLAR -> ÇORUM -> MERKEZ
Kurum Kodu704707
Hizmet Puanı14
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi7
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (12 Eylül 2011)

2 katlı ve eski ek bina ile birlikte kalorifer ısıtma sistemli bir binaya sahip olan okulumuzda 8 derslik, anasınıfı, bilgisayar sınıfı, kütüphane, öğretmenler odası, müdür odası, müdür yardımcısı odası, kazan dairesi, Fen laboratuarı, araç-gereç ve arşiv odası bulunmaktadır. Okul bahçesinde basket ve voleybol sahası ve oyun bahçesi bulunmaktadır.. . Okul çevresini ağaçlandırma ve düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir. Okulumuz 1929 yılında Kalehisar İlkokulu adıyla eğitim ve öğretime açılmıştır.1998–1999 Eğitim- Öğretim yılında Şehit Ali Kantemir İlköğretim Okulu yeni hizmet binası yapılarak hizmete devam etmeye başlamıştır.Büyük Gülücek ,Küçük Gülücek ve Balım Sultan köylerinden gelen öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında okulumuzda eğitim görmektedir.

Öğretmenler Odası; Öğretmenlerin ders dışı zamanlarını verimli değerlendirebileceği standartlara uygun şekilde düzenlenmiştir.

Seyit Ahmet BOLAT Kütüphanesi:

Köyümüz halkından hayırsever Seyit Ahmet BOLAT tarafından yaptırılan kütüphane ile 2008-2009 eğitim–öğretim yılında okulumuz daha donanımlı bir kütüphaneye kavuşmuştur.
Kütüphanemiz 24 öğrencinin hazırlık yapabileceği 25 sandalyesi 8 kitaplığı ile donanım eksikliği giderilmiş olarak, 2500 adet kitap kapasitesi ile öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Kütüphaneye 3 yılda 100 temel eser projesi dahilinde 100 temel eserin tamamı kütüphanemize kazandırıldı, ayrıca Türkiye Okuyor Kampanyası dâhilinde ilgili kuruluşlarla işbirliğine geçilerek 1000 adet kitap temin edildi.Kütüphanemize kütüphane programı kurulmuş olup barkot okuyucu yardımıyla kaydedilen bilgiler düzenli olarak internet ortamına aktarılmaktadır.

İletişim:

Tel:03642562090
Mail: 460193@meb.k12.tr
Adres: Kalehisar Köyü ÇORUM
Web:
http://www.sehitalikantemirilkogretimokulu.meb.k12.tr/



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK