Kayseri Norm Fazlası Öğretmen Atama Duyurusu

Norm kadro fazlası konumunda bulunan öğretmenlerin atama tercihleri 22-27 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacaktır.


-Başvurular elektronik ortamda  http://kayseri.meb.gov.tr/atama adresinden T.C kimlik numaraları ile yapılacak olup, öğretmenler başvurularını kaydettikten ve 2 adet çıktı alıp okul/kurum müdürlüğüne imzalattıktan sonra bir suretini elden atama servisine teslim edeceklerdir. Kurum ve ilçe müdürlükleri sistem üzerinden herhangi bir onay yapmayacaktır.

-Öğretmenler başvuru tarihlerinde kendilerine açılan eğitim kurumları arasından en fazla 25 adet eğitim kurumunu tercih edebileceklerdir.

- 4,5, ve 6. Hizmet alanlarında görev yapan zorunlu hizmet yükümlüsü öğretmenler kendilerine açılan tercihler arasında yer alan 1, 2, ve 3. hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarını tercih edebilecektir. Ancak herhangi bir özrü (eş durumu, sağlık.vs.) bulunmayanlar bir sonraki atama döneminde zorunlu hizmet durumu ertelenmeyeceğinden zorunlu hizmet yükümlülüğünü tamamlamak üzere yeniden zorunlu hizmet okullarına atanabileceklerdir.

- Aylıksız izinde olan öğretmenler başvuru yapabileceklerdir. - Atamalar ilçe içinde öncelik verilmek üzere hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır.

- Hizmet puanı eşitliği halinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecektir. Hizmet puanları başvuruların son günü itibariyle hesaplanacaktır.

- Okul/Kurum müdürlükleri başvuruda bulunanların MEBBİS e-personel (özlük) modülündeki bilgilerini kontrol edeceklerdir. - Tercihlerine atanamayan yada tercihte bulunmayanlar hizmet puanı en az olandan başlamak üzere ilçe içinde alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına resen atanabilecektir.     - Atamalardan sonra ayrılış başlayış işlemleri 2017-2018 eğitim öğretim yarı yıl tatilinde yapılacaktır.

  • 1 0
  • 21 Kasım 2017 14:03 2.266
  • KAYSERİ MEB
  • wesser
  • Aktif Haberler
  • cmustafaengin
    21 Kasım 2018 12:42
    0 0
    Geçen yıl da aynı duyuru olmuş :) Bu yılki de aynı sadece ayrılış işlemleri kısmında 2018-2019 yazıyor :D
  • gkhnkmn
    21 Kasım 2017 16:04
    0 0
    Boş yerleri görebiliyor muyuz?
  • murats-32
    21 Kasım 2017 15:02
    0 0
    İller Kasım sonuna kadar atamaları bitirirler.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK