Kemerköprü Köyü İlkokulu (VAN MURADİYE)

Kemerköprü Köyü İlkokulu

TÜM OKULLAR -> VAN -> MURADİYE
Kurum Kodu742906
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (18 Temmuz 2020)

Okul mevcudu ana sınıfı ile beraber 110 civarı oluyor her yıl. 1 2 3 4 ler tek şube. Okul İlçe merkezine 7 km. Öğretmenler bir araçla anlaşıp kendi ulaşımlarını sağlıyorlar. İlçe merkezinde kiralar şuan 650-700 civarı. Çoğunluğu merkezi sistemle ısınıyor. Kışlar inanılmaz soğuk. Bazen gece -30ları görüyor.
Van yolu üzerindeki köylerde eğitime önem verilirken diğerlerinde durum pek öyle değil. Çocuğuyla birebir ilgilenen veli tüm sınıfta bir tane çıkıyor.
Yeni gelecek arkadaşlarıma tavsiyem, görünüşe aldanıp yardım bulacağız diye çok yormayın kendinizi. Pişman ediyorlar ve %90ın durumu iyi. Yardım olmayınca neden yardım yok diye hesap soruyorlar. İhtiyacı olanları zaten zamanla anlar ve birebir ilgilenirsiniz.
Bu arada ana sınıfı iki yaş grubuna ayrılıyor. Hem sabahçı hem öğlenci ana sınıfı var. Büyük yaş grubunu atanmış öğretmene veriyoruz. Diğer grup genelde ücretli öğretmene kalıyor.



Gönderen: Gizli (16 Temmuz 2020)

Okulda ikili öğretim var. Sabahçılar 7-12, öğlenciler 12-5 saatleri arasında okuldalar. İki bina. 2 derslik ve ayrıca lojman ana sınıfı olarak kullanımda. Kalorifer yok. 2 3 yılda bir işkur elemanı veriyorlar. Öğretmenlerin çabalarıyla dönen bir okul. Bahçenin bi düzeni yok(sadece ufak bi alan parke taşıyla kaplanmış), bahçe duvarı yok. Şuan internet var ve kablo ile sınıflardan internete bağlanılabiliyor. Akıllı tahta vs yok.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK