Lise Laboratuvarında Patlama

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu. Deneyi yapan öğretmen Mustafa Keskiner patlama sonucu yaralandı.

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi yapılan laboratuvarda bugün patlama meydana geldi. İddiaya göre patlamanın, kimya öğretmeni Mustafa Keskiner'in öğrencilere bilgi verirken sodyumun suyla temas etmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Patlama nedeniyle öğretmen Mustafa Keskiner'in elinde ve yüzünde yanıklar oluştu. Keskiner, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrencilerin de çıkan dumandan etkilendiği ve bir süre laboratuvara alınmadığı ifade edildi. Patlamanın ardından okula tedbir amacıyla ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.


24 Haber

  • 1 0
  • 04 Mart 2015 18:54 832
  • Aktif Haberler
  • asumanöz
    04 Mart 2015 23:08
    3 0
    Değerli öğretmenimize acil şifalar diliyorum.
  • sınıf_felsefe
    04 Mart 2015 22:57
    4 0
    Aklıma Hababam Sınıfı geldi...Tam da geçen günkü haberden sonra olması manidar...Zamanlama kötü olmuş,ama kaza bu ne zaman geleceği belli olmuyor işte...öğretmenimize Allahtan acil şifalar diliyorum
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK