Lise Öğrencilerinin Kavgası Kanlı Bitti

Uşak’ta lise öğrencilerinin kavgası kanlı bitti. Lise 2. Sınıf öğrencisi birinci sınıf öğrencisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen lise öğrencisi İbrahim Akkurt henüz 17 yaşındaydı. Elini kana bulayan A.K. ise henüz 15 yaşında.

Olay bu gün 16: sıralarında Elmalıdere mahallesi 1. Tunç sokakta meydana geldi. İmam Hatip lisesi 2. Sınıf öğrencisi İbrahim Akkurt (17) ile A.K. (15) arasındaki bayrak töreni sırasında başlayan tartışma okul çıkışında da devam etti. Aynı mahallede oturan liseliler tekrar kavgaya tutuştu. Bu sırada görgü tanıklarının ifadesine göre İbrahim Akkurt sendeleyerek yere düştü. Bunu fırsat bilen 15 yaşındaki A.K ise cebinden çıkardığı bıçak ile İbrahim Akkurt’un kalbinden bıçakladı.

Ağır yaralanan İbrahim Akkurt’a ilk müdahale Barış Battal aile sağlığı merkezinde bulunan doktorla yaptı. İbrahim Akkurt Uşak Devlet hastanesine kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen duran kalbi tekrar çalıştırılamadı.

Olayı haber alan İbrahim Akkurt’un yakınları Uşak Devlet hastanesine akın ederken A.K ise olay yerinden kaçtı. A.K bir süre sonra babası tarafından polise teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Uşak.tv

  • 1 0
  • 20 Aralık 2014 02:56 1.090
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK