Mardin, 4+4+4 Eğitim Sisteminde Karşılaşılan Sorunlara İlişkin Anket
4+4+4 Eğitim Sisteminde Karşılaşılan Sorunlara İlişkin Anket
Değerli Eğitimcilerimiz;
4+4+4 Eğitim Sisteminin Mardin İli uygulamalarında karşılaşılan sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi için görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Anketimiz 2 bölümden oluşmaktadır.
1. Bölümdeki kişisel bilgilerin yanı sıra 2. Bölümde toplam 35 maddelik anket bulunmaktadır.
İfade edilen durumları " Hiç katılmıyorum, Katılmıyorum, Kararsızım(Fikrim Yok), Katılıyorum, Tamamen Katılıyorum" seçeneklerinden biriyle işaretlemeniz istenmektedir.
Anketleri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra “GÖNDER” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
Anketi Dolduracak Kişiler:(Eğitim Denetmenleri Başkanı, Eğitim Denetmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl/İlçe MEM Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Müdür Yardımcıları ile Anaokulu-İlkokul-Ortaokul ve Liselerde görev yapan tüm Öğretmenler)
Anketin Kapanış Tarihi ve Saati: 21/06/2013 Cuma Günü Saat 17.00
Çalışmaya sunduğunuz katkıdan dolayı şimdiden teşekkür eder, tüm eğitim çalışanlarının sağlıklı, huzurlu mutlu bir tatil geçirmesini dilerim.
-
1
0
-
18 Haziran 2013 23:21
770
- MARDİN MEB
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.