MEB Anket Duyurusu

Sayın Öğretmenim. Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Sınıf Öğretmenlerinin sürdürülebilir kalkınma farkındalık düzeylerinin belirlenmesini amaçlayan bir araştırma için geliştirilmiştir.

Söz konusu ölçek, kişisel bilgi formu ve sürdürülebilir kalkınma farkındalık ölçeği maddelerinin bulunduğu iki kısımdan oluşmaktadır. Ölçekte yer alan 37 maddeye ilişkin görüşlerinizi ‘’Kesinlikle Katılmıyorum, Katılmıyorum, Kararsızım, Katılıyorum, Kesinlikle Katılıyorum’’ ifadelerinden sizce en uygun olanını seçip, bu görüşe ne derece katıldığınızı ya da katılmadığınızı ilgili alana (X) işareti koyarak doldurunuz.

Ölçektenelde edilen veriler sadece bilimsel araştırma için kullanılacaktır. Maddeleri dikkatlice okuduktan sonra hiçbir maddeyi boş bırakmadan cevaplamaları yapınız. Ölçek için önerilen tahmini süre 20 dakikadır. Cevaplarınızda samimi ve içten olacağınıza olan inancımız tamdır. İlginiz ve zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Anket için tıklayınız...

 

  • 4 2
  • 13 Kasım 2018 21:28 3.997
  • volkankaz
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK