Meb'den Öğretmen Adaylarına Önemli Duyuru

MEB; öğretmen adaylarına atama vaadinde bulunan kişilere ilişkin duyuru yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından öğretmen atamalarında adaylara yönelik bulunan dolandırıcılık girişimleri üzerine açıklama yapıldı.

Bakanlık açıklaması:

''Son günlerde kendilerini Millî Eğitim Bakanlığı personeli olarak tanıtıp öğretmen adaylarına atama vaadinde bulunarak eğitim fakültelerinin arandığı, öğretmen adaylarına ilişkin kişisel bilgilerin talep edildiği, dosya masrafı adı altında ücret talep edilerek dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu ve adayların mağdur edildiği Bakanlığımıza intikal eden şikâyetlerden anlaşılmaktadır.

 Bilindiği üzere öğretmen atamaları öncesinde Bakanlığımızca gerekli duyurular yapılarak kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Ayrıca Bakanlığımız veya il milli eğitim müdürlüklerimiz tarafından öğretmen olarak atanmak üzere başvuran adaylardan herhangi bir ücret alınması söz konusu değildir.

 Öğretmen adaylarımızın herhangi bir şekilde kendileriyle irtibata geçen şahıslara kesinlikle itibar etmemeleri gerekmektedir.

 Kamuoyuna önemle duyurulur. ''

 

  • 1 0
  • 14 Kasım 2017 00:06 2.112
  • Aktif Haberler
  • masalcam
    14 Kasım 2017 16:07
    0 0
    Komik yaptığınız işler çok komik
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK