MEB'den Özel Yetenekli Öğrencilerin Öğretmenlerine Kitap

MEB, özel yetenekli çocuklar için, ‘Özel Yetenekli Öğrencim Var’ adlı kitabını yayınladı. Kitap, özel yetenekli öğrencilerin öğretmenlerine kılavuzluk edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2018 yılında özel yetenekli öğrencilerin ailelerine yönelik çıkardığı ‘Özel Yetenekli Çocuğum Var’ adlı kitabın devamı niteliğinde olan ‘Özel Yetenekli Öğrencim Var’ kitabını, yayımladı. Kitabın, özel yetenekli çocukların özellikleri, gelişimi, tanılanması sınıf içi eğitsel düzenlemelerle eğitiminin kolaylaştırılması gibi birçok konuda öğretmen ve idarecilere rehber olması hedefleniyor. Öğretmenlere kılavuzluk edecek kitap; bir kaynak olmasının yanında, özel yetenekliler alanında çalışan akademisyen ve öğretmenleri de buluşturuyor.

 

Serdar ERGÜN / 

  • 3 2
  • 05 Nisan 2019 17:34 3.843
  • Aktif Haberler
  • esmercan
    05 Nisan 2019 22:44
    2 0
    Bir gün gelecek yapılandırmasında üstünlerin hayallerinin ne kadar değerli olduğunu; EĞITIM ve EGITICININ ölümcül düzeyde önemli olduğunu bu ülkenin kapalı gözlü karar vericileri de görecek. Bu konuda ne kadar iş yapılsa, bir o kadar daha iş eksik kalınıyor.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK