Mehmetçik Ortaokulu (İSTANBUL AVCILAR)

Mehmetçik Ortaokulu

UYARI: Bu okul, kapatılmış olabilir!
TÜM OKULLAR -> İSTANBUL -> AVCILAR
Kurum Kodu727534
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı2
Zorunlu Ç. Süresi6
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (15 Nisan 2012)

Hangi okulda İSO, TKY var bu dönemde. Müdür ve veli öğretmenleri çok çalışmaya yöneltiyor. Velilerimiz öğretmenlerimizi iyi çalışması için sürekli motive ediyor. Saygıda kusur yok. "Herkese saygı herkesten saygı" o kadar. Tabi bazen bu slogan ters işleyebiliyor kızgın veliler tarafından.



Gönderen: Gizli (27 Mart 2012)

Okul ikili öğretim.Hafta sonu kurs mevcut.65 kadar öğretmen var.Çevre okullara göre ücretli öğretmen sayısı çok fazla.2650 kadar öğrenci,4 müdür yrd.,1başyrd.,1 sekreter mevcut.Veli öğrenci potansiyeli , okul disiplini , öğretmene sahip çıkma,idare v.b. hususlarda sıkıntılar olabiliyor.Müdürün öğretmeninin yapması gereken çalışmaları haftada en az bir defa düzenli olarak yazılı sunması işlerimizi takip etmemizi, eksiklerimizi en kısa zamanda tamamlamamızı sağlıyor.Eğitim öğretimin aksamaması için hafta sonu doktora gidip, hafta içi rapor almıyoruz.İSO kalite belgesine sahip olan okulumuzda, bu belge şartlarına göre öğretmenler olarak öğle yemeğinde soğan gibi yiyecekler yemiyoruz.Müdürümüz büyük bir hassasiyetle buna benzer tüm programlamaları bizim için yapmakta.Biz de tüm sorumluluklarımızı büyük bir titizlikle müdürümüzün talimatları doğrultusunda, yerine getirmekteyiz.Atama dönemi gidecek öğretmenler var.Daha fazla bilgi için öğretmenlerimize ulaşmanızda fayda var!



Gönderen: Gizli (25 Şubat 2012)

Okul Parsellerde, Avcılardaki okullarla kıyaslanmaz.Kısmen göç bölgesi.Bina küçük ,sınıflar kalabalık.İdare sıkıntılı.Veli ve öğrenci davranışları tartışılır.Atama dönemi giden öğretmenler olacak.



Gönderen: Gizli (25 Mayıs 2011)

sınıflarımız 45-55 kişi arasında.iki - üç sınıf öğretmenine ihtiyaç var bildiğim kadarıyla.tkyci bir müdürümüz var.çok çalışmayı seviyorsanız bekleriz.Okuldan birçok arkadaşımızın ayrılacak olması okulumuz hakkında kısaca bilgiyi verecektir (!)



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK