Öğrenciler Öğretmeni Döverek Ayağını Kırdı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir okulda öğrencilerin, okuldan çıkmalarına izin vermeyen öğretmeni döverek ayağını kırdığı iddia edildi.

Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan dört 11. sınıf öğrencisi, ders saatleri içerisinde okuldan çıkmak istedi. O sırada okuldaki nöbetçi öğretmen Kazım Sezer (46), ders saati olduğunu belirterek öğrencilerin okuldan çıkmasına izin vermedi.

Tartışma üzerine öğrencilerin Sezer'i darp edip, ayağını kırdıkları iddia edildi.

Sezer, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis, olaya karışan F.Tİ. ve arkadaşlarını emniyete götürdü. Öğrenciler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakıldı.

Öte yandan, öğretmeni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kütahya Milli eğitim Müdürü Coşkun Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan çok büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Sezer'e ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Esen, "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak soruşturma başlattık. Böyle vakaların yaşanması biz eğitimcileri yürekten yaralıyor. Bundan sonra böyle vakaların yaşanmamasını istiyor ve öğretmenlerimize gereken saygının gösterilmesini istiyoruz. Böyle olayları önlemek amacıyla da gereken önlemleri alacağız" diye konuştu.
HABER
  • Aktif Haberler
  • müdürümsü
    27 Kasım 2014 17:00
    0 0
    hayret müdür bey öğrencimize yazık oldu dememiş!
  • kurthan
    27 Kasım 2014 15:09
    0 0
    Öğretmenimize geçmiş olsun.Bunu yapanları Allah ıslah etsin.
  • yigiterc
    27 Kasım 2014 13:29
    2 0
    Konunun haber değeri yok. Öğretmen kendini savunmak için bir şey yapsaydı ,akşam haberlerinde çarmıha gerilirdi.
    Adaletin var olmadığı ülkedeyiz.
    Ayrıca ne tedbir alacakmış MEM müdürü? Merak ettim.
  • atabeg
    27 Kasım 2014 13:17
    1 0
    hocama geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
  • 2.5LukMemur
    27 Kasım 2014 12:48
    3 0
    Geçmiş olsun öğretmenim Allah sifalar versin
    Öğretmeni ayağa düşürenlere saygılarımızı iletiyoruz
  • memetrabia
    27 Kasım 2014 11:22
    2 0
    Öğretmenine çok geçmiş olsun.Sendikaların ve duyarsız kalan tüm yetkililere söyleyecek bir şey bulamıyorum.Sağlıkçılarda olduğu gibi BEYAZ KOD uygulaması ne zaman gelecek?
  • bekireren
    27 Kasım 2014 09:49
    4 1
    Öğretmenimize büyük geçmiş olsun. Bu hale gelmemize sebep olanların önlerine şapkalarını koyup düşünmeleri gereken çok şey var aslında. Buna birlikte hareket edemeyen öğretmenler ve onların destekleyipte büyüttükleri sendikalarıda dahil. Yok hafta sonu kurslarının ücretini %100 arttırdık, yok bu parası yok şu parası türküsü çalmak yerine öğretmenin itibarı demesi gereken çok kişi ve grup olduğunu düşünüyorum.
  • celalsan
    27 Kasım 2014 09:00
    1 0
    Çok geçmiş olsun öğretmenim.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK