Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri

1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Yaz Eğitim Etkinliklerine sadece  İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri öğretmenleri ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katılabilmektedir. Etkinliklere Kadın / Erkek olarak ayrı ayrı başvurular yapılacaktır.

Genel Müdürlüğümüzce; nitelikli ve kaliteli bireylerden oluşacak bir toplumun inşasında önemli bir görev ifa eden öğretmenlerimizin daha mutlu ve üretken olmalarını sağlamak, mesleki ve entelektüel anlamda gelişimlerine katkı vermek amacıyla 10 Temmuz - 04 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek Öğretmen Okuma Etkinliklerinin başvuruları 17 Haziran´da sona erecektir.

Öğretmen Okuma Etkinliklerinde Kur´an Tilâveti ve Tashih-i Huruf, Arapça Dil Etkinlikleri, Hafızlık Pekiştirme, Fıkıh Okumaları, Hadis Okumaları, Tefsir Okumaları, Bilim ve Medeniyet Tarihi Okumaları, Edebiyat Okumaları, Felsefe ve Hikmet Okumaları, Fikir ve Hareket Öncüleri Okumaları, Gönül Coğrafyası Okumaları, Maarif Okumaları, Sanat ve Kültür Okumaları ve Yöneticilik Sanatı Okumaları gibi farklı alanlarda ilmî, manevî, edebî, kültürel, sanatsal ve meslekî gelişim okuma programları; seminer, konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlar uygulanmaktadır.

Okuma Etkinlikleri Çanakkale, Kastamonu, İzmir, İstanbul, Antalya, Kocaeli, Karabük Erzurum ve Rize illerimiz olmak üzere 9 merkez ve 14 farklı alanda gerçekleştirilecektir.

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

  • 2 3
  • 12 Haziran 2018 14:29 3.313
  • my_lord
  • Aktif Haberler
  • metalmania
    12 Haziran 2018 20:24
    3 0
    2 ayligina alan degisikligi yapsam...
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK