Öğretmenlere Bağımlılık Eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında öğretmenlere, bağımlılıkla ilgili kapasitelerinin geliştirilmesi konusunda sanal sınıflar üzerinden eğitimler verecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yeşilay işbirliği ile yürütülen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı’nın (TBM) bir ayağı da, sanal sınıflar üzerinden eğitimcilerin bağımlılıkla ilgili kapasitelerinin geliştirilmesi. TBM eğitim portalı olan www.tbm.org.tr üzerinden alan uzmanları ile canlı sanal sınıf eğitimleri düzenleniyor. Bu kapsamda öğretmenler, 29 Kasım’da Prof. Dr. Osman Tolga Arıcak’ın ‘Siber Alemin Avatar Çocukları’, 2 Aralık’ta Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman’ın ‘Apaçi Gençlik’ ve 10 Aralık’ta Dr. Muhammed Tayyip Kadak’ın ‘Çocuk ve Ergenlerde Bağımlılık Riskini Artıran Psikopatolojiler’ adlı eğitimlerini takip edebilecekler. Bu tarihten sonraki eğitimleri takip etmek için http://www.tbm.org.tr/VirtualClassroomRegistration adresinden kayıt yaptırılabilir. Daha önce yapılan eğitimleri de yine bu internet adresinden izlenebilir. Sanal Sınıf Eğitimleri’ni canlı olarak mobil cihazlara kurulan uygulama ile de seyretmek mümkün.

HÜRRİYET
  • 3 0
  • 27 Kasım 2015 15:23 2.489
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK